May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Business med sidevogn og følelsen af at være en heldigper

kostvejleder

Jeg har været lidt stille herinde, skrivemæssigt, fordi jeg har haft lynende travlt. Om to ugers tid kører min business med sidevogn – jeg vil blogge og arbejde som selvstændig kostvejleder, og jeg glæder mig vanvittigt. Jeg vil stadig være fulltime skribent på domænet her, for sydhavnsmor.dk er min hverdag og hjertebarn, men man kan vel sagtens have flere, uden at forsømme den førstfødte? 😉 Sådan fungerer det også i den ægte-kærlighedsverden. Først kom Uma, så kom Sofus, og intet af min kærlighed til min datter blev tabt blot fordi jeg skød endnu et afkom ud i denne vidunderlige verden.

Jeg brænder i den grad for begge – skriveriet og at hjælpe andre med en sundere livsstil og vægttab.

For 10 år siden troede jeg, at jeg skulle avle en dreng først, for det havde mine veninder forudset (ret dårligt 😉 ), for 5 år siden troede jeg at jeg skulle arbejde som konsulent, med min uddannelse som kandidat i pædagogisk antropologi, og i går troede jeg at jeg ville være træt i dag, fordi jeg ikke kom tids nok i seng ift. mit gængse søvnbehov. Intet hold stik. Jeg fik (heldigvis) en datter først – og så en søn. Føler mig hver dag beriget over netop de to børn. Sådan har I andre forældre det forhåbentlig også med jeres unger? 😉 , jeg laver noget helt andet end jeg selv havde forventet i dag, og jeg sov fremragende i nat – og er yderst frisk i dag. Sådan er livet så uforudsigeligt, overraskende og skønt 😉 Jeg føler mig sgu lidt som en heldigper.


Del på Facebook

4 kommentarer til “Business med sidevogn og følelsen af at være en heldigper”

  1. Dejligt at høre og tillykke 🙂
    Livet går ikke altid som præsten prædiker og kan ende på en helt anden og dejlig måde og det er jo også godt.
    Jeg startede også et sted og endte et helt andet, men endte på rette hylde.
    Jeg håber du bliver glad for din nye vej og ønsker al mulig held og lykke 🙂

  2. Tusind mange tak, Tina – og i lige måde <3 Jeg ved ikke om det her hylden for altid, jeg tænker ikke folk gider læse skriv fra mig om 30 år, men hvem ved? 😉 Men så må man jo bare finde på noget andet. Det hele skal nok gå - sådan tænker jeg, i hvert fald 🙂 Dejligt du også har ramt den rette hylde. Kh May 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top