Organic Boho
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 budgetvenlige restauranter i København

Jeg har sagt det før, men nu gør jeg det igen: De her steder er unikke, og skal opleves! Jeg er selv lidt af en fattigrøv, og spiser (desværre) sjældent på dyre restauranter, så får du et råd fra mig, ved du, at du ikke bliver totalt ribbet 😉 Her er 5 restauranter, som jeg anbefaler fra mit ædedolks-hjerte, der er glad for god mad og god stemning. Og så må jeg også virkelig anbefale jer at tage forbi den flydende restaurant, Vandvid, der ligger på Sluseholmen i havnen, som serverer gudelækker mad – en helt særlig oplevelse. Her er de 5 budgetvenlige restauranter i København, som jeg synes I skal prøve.

Organic Boho 

Ammen, dét her er klart en af mine frokost favoritter. Hold nu kaje, hvor er det bare god mad du får hos Organic Boho på Prinsessegade, ved Christianshavns Torv. Økologisk, som navnet antyder, og vegetarisk eller vegansk mad – frokostplatter, som er så sygelig lækre, at jeg bare savler ved tanken, og sprøde (glutenfri) burgerboller med det lækreste fyld… de har også wraps og salater og jeg kan ikke sige andet end du SKAL forbi Organic Boho, fordi det er så dejligt et sted.

Organic Boho

Organic Boho

Oysters & Grill 

Oysters & Grill ligger på Sjællandsgade på Nørrebro, lige overfor Assistent Kirkegaarden. Restauranten er en del af Cofoco-kæden, som jeg er giga fan af, fordi du kan spise og drikke på alle deres restauranter for en billig skilling. På Oysters & Grill får du åndssvag lækker østers, og jeg vil vædde en halvtreller på at du kan lide deres østers, selvom du ikke troede du var østers fan. De serverer en masse andet lækker mad som fisk og kød – bare skrup afsted og spis dig glad på Nørrebro!

Oysters & Grill

Oysters & Grill

Oysters & Grill

Oysters & Grill

Bazaar

I Dronningens Tværgade, tæt på Dronningen selv, ligger Restaurant Bazaar. En moderne marokkansk restaurant der serverer rocker lækker mad til en god pris. Få 15 retter a´3 serveringer til 395 kr pr mand. De laver nogle killer-cocktails, så nup lige nogle af dem, når du lægger vejen forbi, også.

Restaurant Bazaar

Restaurant Bazaar

Restaurant Bazaar

Restaurant Bazaar

Læs også min veganske guide til København 

Café Baryl 

Café Baryl er en økologisk café der ligger på Østerbro, som laver super lækker brunch til super gode priser! Og så er maden bare så hamrende farverig og flot at se på, at man bliver helt glad i låget bare at kigge på den.

Café Baryl

Café Baryl

Spuntino 

Endnu en Cofoco-favorit – Spuntino! Italiensk når det er bedst. Jeg spiste på restauranten på Vesterbro sammen med min mor i foråret, og jeg husker stadig aftenen meget tydeligt, eftersom alt var perfekt – selskabet, vores drinks, betjeningen og maden. Kæmpe anbefaling til jer der gerne vil have en romantisk aften ude, eller til vennerne der skal have god mad på en hyggelig restaurant, uden at flækkes midt over økonomisk,

Spuntino

Spuntino

Spuntino

Læs også om min yndlingsrestaurant HER 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top