May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Makeover i Sydhavnshytten på budget!

Annonce for Gyldendal Studio

Efter at have taget beslutningen om at finde ro i Sydhavnshytten og lægge hus-jagten på køl, har vi besluttet os for en makeover af lejligheden. Vi er startet med væggene. Det er en budgetvenlig og nem måde at lave en stor forandring på. Gyldendal Studio er en del af forlaget Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag, som sælger de fedeste plakater og merchandise, til en god pris, med udgangspunkt i Gyldendals udgivelseshistorie og de helt nye bøger og forfatterstemmer. Det er et forholdsvis nyt foretagende, der løbende udvider med endnu flere fede produkter. Jeg så tilfældigt en af deres Karen Blixen-plakater online og forelskede mig med det samme. Derfor har vi fået nye plakater til stuen, karnappen i spisekøkkenet og på børneværelset, og jeg er så glad for dem vi har valgt. Vi har ikke mange penge til en makeover, så det er en perfekt måde for os at skabe forandring på.

Jeg har også fået lov til at give jer 20 % rabat på ALT fra Gyldendal Studio, med rabatkoden SYDHAVNSMOR18.

Koden gælder til og med d. 31. december 2018.

 

Gyldendal Studio

Tove Ditlevsen portræt HER i spisestuen 

Gyldendal studio

Gyldendal Studio

Tove Ditlevsen, Om Istedgade plakat HER i karnappen i spisestuen 

I stuen har vi valgt Karen Blixen og Tove Ditlevsen tema. Jeg synes plakaterne er smukke og seje, og har utroligt flotte farver, og jeg beundrer virkelig, og har altid gjort, de to danske, stærke kvinder. Tove Ditlevsen voksede op og boede på Vesterbro, min nabobydel, som jeg også har et tæt knyttet forhold til. Jeg husker at jeg som barn besøgte Blixen museet med mine forældre og jeg allerede dengang var tryllebundet af hendes historier om hendes egen opvækst og liv. Derfor faldt det mig naturligt at det skulle være plakater med deres temaer, selvom jeg også synes at fx Jørgen Leths Fausto Coppi plakater er super cool.

Det har givet mig ro i kroppen, at vi har lagt hus-drømmen på hylden for nu. Jeg har virkelig brugt mange timer på at drømme om noget andet end det vi har. Men vi har det virkelig godt her. Det eneste vi ikke har er en have. Men man kan ikke få alt. Måske den kommer en dag i form af et kolonihavehus. Vi må se. Vores plan er nu (eller dvs. Martins, jeg er alt andet end handy) at bygge en høj seng med opbevaringsplads under vores seng. Og så drømmer jeg om at lave vores badeværelse helt om – på budget, da vi ikke har råd til den store badeværelsesrenovering. Det kan gøres med en omgang spartel, så jeg må bare få arbejdshandskerne på.

Gyldendal Studio

Karen Blixen fine Vintereventyr plakat HER i stuen 

Gyldendal Studio

Gummi Tarzan plakat HER er med på toilettet 😉

De nye plakater på ungernes værelser er Ole Lund Kirkegaard motiver af Otto er et næsehorn og Gummi Tarzan, som sender mig straight back til de gode gamle 80’ere. Filmen holder stadig, og har også fået et comeback som animationsfilm som mine børn, og jeg,  elsker at se. I kan se hele Ole Lund Kirkegaard serien HER. De er bare alle fine altså!

Men Gyldendal Studio laver også andet end plakater – fx seje og søde t-shirts (Sofus elsker sin!), og nogle mega fede krus, som jeg også har erhvervet mig et par stykker af til de kolde vintermåneder. Er krusene ikke fede??? De findes med mange forskellige skriv på – se dem alle HER 🙂

Husk at du med koden SYDHAVNSMOR18 får 20 % på ALT hos Gyldendal Studio HER <3

 

Gyldendal Studio

Sofus, bragende stolt af sin Otto er et næsehorn T-shirt 

Gyldendal Studio

Gyldendal Studio

Otto er et næsehorn plakat HER i stuen over “kontoret”. Jeg synes plakaten er hamrende fin. 

“Jeg læser, fordi jeg elsker duften af bøger”-kruset kan fås HER

Gyldendal Studio

Gummi Tarzan plakat HER på Sofus værelse

Del på Facebook

6 kommentarer til “Makeover i Sydhavnshytten på budget!”

  1. Virkelig fine sager. Elsker den Otto T-shirt, men den er desværre til lille til min dreng på 7. Håber de begynder at lave dem til lidt større børn også.

    1. Ja, jeg er også helt vild med dem – de pynter så flot <3 Og Sofus KNUSELSKER også sin t-shirt, og jeg giver dig ret: de kunne være fede at få lavet i nogle større størrelser også, for min datter på seks som er lidt høj kan heller ikke passe dem og er ret jaloux på Sofus 😉 Håber det kommer i fremtiden, men de udvikler hele tiden nye produkter, så det kan jo sagtens være de har det i tankerne 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top