sukkerfri nougat
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sukkerfri nougat af 4 ingredienser

sukkerfri nougat

Sukkerfri nougat

Imens jeg bæller serier galore (find min store serieguide HER), ryger der ofte en kop the og et-eller-andet lækkert ned. Noget af det bedste ved julen er marcipan og nougat. I dag deler jeg opskriften på en skide god sukkerfri nougat af 4 ingredienser, jeg sys’ du sku’ tage og prøve, hvis du er en gris’bas ligesom jeg 😉

Alt det knas man spiser i julen smager jo bare dejligt. Jeg synes at nougat er lækkert hele året, ikke bare til jul, men det er som om man glemmer det eksisterer resten af året – desværre.

Duften af jul er god, men det er vel ligeså meget minderne fra ens barndom der dukker op, når alle lysene tændes på gaderne, og ens børn glæder sig til juleaften. Det er en magisk aften for børn, og jeg elsker stadig julen, fordi man er sammen med familien og råhygger.

SUKKERFRI NOUGAT

Det skal du bruge 

40 g (sukkerfri mørk) chokolade

1 spsk Sukrin Gold

50 g hasselnødder

20 g koldpresset rapsolie / kokosolie

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 C.

Smid nødderne i ovnen i 10 min. Herefter skal skallerne fra hasselnødderne fjernes. Mix efterfølgende nødderne til mel. Stil chokoladen i et vandbad og lad den smelte sammen med olien. Vend Surkin Gold i når den er smeltet, og herefter smides nøddemelet i blandingen.

Tag er stykke bagepapir og find en lille skål hvor i du hælder den flydende masse. Stil på køl i en times tid. Nu har du sukkerfri nougat! Lav evt en “burger” sammen med dette HER sukkerfri marcipanbrød der også er nemt at lave selv.

Er du vild med kage, vil jeg anbefale dig at klikke HER <3

PRØV OGSÅ MINE GLUTENFRI PIZZASNEGLE – BLØDE INDENI, SPRØDE UDENPÅ. 

sukkerfri nougat

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top