Julefrokost kjole
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

FEM FRÆKKE, FLOTTE OG FESTLIGE JULEFROKOST KJOLER

Indeholder reklame(links)

J-dag 2008 tog jeg i byen med nogle kolleger fra Det Kongelige Teater, i en bette lårkort satan af en lædernederdel. Ti år efter havde jeg været kæreste (og gift i 6 af dem) med Martin i 10 år. I 2008 var læder HOOOT, og jeg vil vove at påstå, at det fløjtfisme stadig er!  Jeg synes altså sådan en Madonna-kjole dér (første billede herunder), som sælges i H&M, er top fed. Jeg har åreknuder på venstre ben efter sidste graviditet, men dén slags lægger man sgu ikke mærke til en dunkel aften, når Jingle Bell spiller og snapsen går i blodet, vel? 😉

Hvis nu jeg ombestemmer mig, hopper jeg bare i leopardkjolen, for den dækker i hvert fald det grimme ben – og holder også 100. Nu er det bare sådan at jeg faktisk kun har to julefrokoster på plakaten, én i bådklubben med Johnny og gutterne 😉 – og én med den berømte og berygtede Dillerbande, som er 7 lækre bloggertøser, som holder sammen i tykt og tyndt. Jeg er supporter og får lov til at hænge ud med dem engang i mellem, fx til årets vilde julefrokost i Lillemors fars hus i Vanløse. Sidste år endte det vildt, og med dén der læder-frækkert herunder kan det kun ende endnu mere galt i år, hvis I forstår 😉

Spøg til side. Jeg er jo moder. Jeg er fornuftig nok og alt det der. Men derfor kan man jo godt have god smag, ik? 😉 RIGTIG GOD JUL(EFROKOST) TIL JER ALLE 🙂

(links til kjoler er under hvert billede).

Julefrokost kjole

LÆDERKJOLE HER 

Julefrokost kjole

LEOPARD KJOLE HER

julefrokost kjole

GULDKJOLE HER 

julefrokost kjoler

DEN LILLE (FRÆKKE) SORTE HER 

JULEFROKOST KJOLE

DEN LANGE SORTE HER 

Del på Facebook

2 kommentarer til “FEM FRÆKKE, FLOTTE OG FESTLIGE JULEFROKOST KJOLER”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top