May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

DEN STORE SERIEGUIDE – de bedste serier til efteråret og vinteren!

Reklame for C More

C More serieanbefalinger

C More serieanbefalinger

Lad os komme til makronerne med det samme – jeg har fået lov til at give jer fri streaming i to måneder hos C More -kvit og frit – uden binding. I skal bare klikke HER. De sidste par måneder har jeg høvlet virkelig mange serier og film, fx i offentlig transport, men særligt også efter ungernes sengetid, hvor jeg bare er flad og har brug for alenetid. Noget jeg ikke har meget af, som mor til to røvere. Når jeg er alene ELSKER jeg at sluge serier og film i mit hygge-hjørne i karnappen eller i sofaen med en kage og en varm kop the. Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste kvinde/mor der har det som jeg? Så here it goes: Her er DEN STORE SERIEGUIDE – de bedste serier til efteråret og vinteren!

C More har et hav af super gode serier og film! Derfor giver jeg mine varmeste anbefalinger til de bedste serier til efteråret og vinteren med min store serie- (og film)guide herunder, som I altså kan streame gratis de næste to måneder gratis, ved at hoppe ind HER. 

I weekenden skal jeg være alene hjemme – for første gang i flere år – uden børn og mand, og jeg ved godt hvad klokken skal slå. Den slår helt ned i gear, med bl.a. den norske serie Frikendt og filmen Tulipanfeber. Og takeaway! Film, fritter og fodbad!

DEN STORE SERIEGUIDE – de bedste serier til efteråret og vinteren!

MINE SERIE-ANBEFALINGER

SWEETBITTER

Brad Pitts produktionsselskab har skabt serien Sweetbitter, om den 22-årige Tess- en virkelig smuk pige, der tager til New York for at arbejde som tjener. Nogle siger der er noget Sex and the City over serien, der kun kan ses på C More. Dét er måske New York-delen de mener. Jeg synes den er lidt mere sin egen, på den gode måde. Serien er virkelig fantastisk, og så kan jeg ikke lade være med at tænke på Angelina, når jeg ser serien. For slet ikke at tale om Mila Kunis. Kæmpe anbefaling fra Sydhavnshytten!

THE CRY

En virkelig rørende og tragisk serie om en mor der får en fødselsdepression – og herefter får stjålet sit barn. Men hvem har gjort det? Serien handler om moderskabet, om ikke at slå til, om at elske og passe på. Serien er på 4 afsnit – så den kan nemt sluges på en aften, hvor man ikke kan stoppe igen.

UNREAL

Serien har netop fået premiere på C More. Vi følger produktionen af et reality dating program. Vi følger Rachel, der er producer på serien, hendes udfordringer og overvågning fra chefen Quinn. Kan hun manipulere deltagerne for at skabe det drama seerne hungrer efter? Jeg er spændt på næste afsnit!

SAVNET

Helena Bergström (hende fra Englegård, der kæmpehittede – særligt i min stue – i 90’erne!) spiller politikommissæren Maja der kommer tilbage til sin svenske hjemby for at genforenes med datteren Rebecka. Et uhyggeligt fund får hele byen skræmt fra vid og sans… bare se den, hvis du elsker spænding og svenske serier!

PRETTY LITTLE LIARS 

Er en amerikansk teen-serie, der også hitter for ‘gamle damer i 30’erne’ 😉 En teenage-pige forsvinder, og hendes veninder begynder efterfølgende at modtage en masse voldsomme trusler fra en person der mener at kende til pigernes hemmeligheder… det er svært at finde ud af hvem man kan stole på… men én ting er sikker: stol på mig, og se den!

PARENTHOOD

En varm og sjov serie om en familie med fire søskende. Vi følger de fire søskende og deres familier gennem deres hverdag og forskellige større udfordringer og problemer. Man skal bare liiiige se næste afsnit, selvom klokken er slået næste dag.

RIVIERA

En thrillerserie om Georgina – en amerikansk kunstekspert (Julia Stiles) der lever et meget fancy jetsetliv på den franske riviera. Hendes mand dør meget pludseligt i en bådeksplosion, og herfra opstår der en masse sandheder og dramaer…

SYGEPLEJERSKERNE 

Ammen, for Søren. Denne svenske serie kan kun ses på C More. Serien handler om fire sygeplejersker der arbejder på akutmodtagelsen og traumecentret på et af Stockholms største hospitaler. Vi følger både pigerne på deres ret så hektiske og vilde job, og i deres farverige privatliv. Det må edderrådme være spændende at være sygeplejerske…

FRIKENDT

Det var egentlig min agent, Nana, der i en story på sin Instagram introducerede mig til denne norske serie. Og som den halve nordmand jeg er, slog jeg straks til.  I dag kan jeg såmænd kun takke hende for den bette story, og gode anbefaling, nordmand eller ej, for Frikendt er en fantastisk serie. Frikendt fortæller historien om Aksel, en forretningsmand der ikke har været hjemme i Norge i 20 år. Men han vender tilbage efter alle årene, og frikendelsen for mordet på hans ungdomskæreste. Men det er ikke helt nemt for Aksel at vende tilbage. Frikendt er en voldsomt spændende dramaserie om forbrydelse og forsoning, som jeg på det varmeste på anbefale jer at se!

THE L WORD

En masse kvinder, Los Angeles, kærlighed, karriere og mænd. Har jeg sagt du skulle skynde dig at se den? 😉

THE LITTLE DRUMMER GIRL

Serien er helt ny (2018), men foregår i 70’erne. Den handler om spionage, kærlighed og had, og hvis du er med på at blive opslugt af en amerikansk-britisk thriller, skal du helt sikkert se The little drummer girl.

FARANG

Svensk thrillerdramaserie fra 2017 om en forhenværende forbryder, der efter at have vidnet mod sine tidligere kumpaner nu bor i Thailand under skjult identitet. Han bliver ti år senere opsøgt af sin teenagedatter, hvilket bliver hans vej ud af isolation…

DEUTSCHLAND 83 

Endnu en spændende serie om en (tophemmelig) spion, der befinder sig midt i den kolde krig. “Deutschland 83” er en anmelderrost dramaserie, der skildrer den kolde krigs udbredte paranoia. Se den!

HARRY QUEBERT-AFFÆREN 

Serien fra 2018 findes kun på C More, og er et nervepirrende og kontroversielt mordmysterium om den berømte forfatter Harry Quebert (Patrick Dempsey). Hans liv er stille og roligt indtil en dag hvor et lig, der er forsvundet for 33 år siden, bliver fundet i hans have. Han bliver, ikke overraskende, involveret i sagen og herfra kan du ikke stoppe med at se næste afsnit 😉

HELT FINT

En mega sjov dansk julekalender fra 2018 om to unge kvinder der er meget online og søger efter den gode jul. Der er i alt 25 afsnit (inkl nytår) og jeg har stadig flere til gode.

C More serieanbefalinger

 

 

MINE FILM-ANBEFALINGER

MORDET I ORIENEXPRESSEN

Næsten to timer varer filmen, men jeg var fanget – uden at tjekke min telefon imens, hvilket er en sjældenhed – hele vejen igennem. En SUPER spændende film, med bl.a. Johnny Depp, Michelle Pfeiffer (der stadig er hot!), Penelope Cruz og en masse andre sindssygt dygtige skuespillere… slutningen overraskede mig.

HARRY POTTER FILMENE (ALLE 8)

Yes, du læste rigtigt. Alle 8 Harry Potter film kan streames på C More nu. Så er du fan, så kan du jo slå til nu <3

BAD MOMS 2

Behøver jeg sige hvorfor? Har du brug for at skrige af grin i halvanden time, imens du slår hjernen helt fra? Så se Bad Moms 2!

THE MOUNTAIN BETWEEN US 

Om et flystyrt i et øde bjergområde. Kate Winslet er med. Selvfølgelig er den god!

GIFTED

Mary er 7 år og særligt klog i skolen. Hun vokser op hos hendes onkel, og grundet hendes klogskab opstår der konflikter i familien… filmen er prisbelønnet og jeg forstår godt hvorfor!

THE CIRCLE

Emma Watson og Tom Hanks gør det godt i The Circle. Filmen handler om arbejdet på verdens største og mest magtfulde sociale medieselskab – og jeg håber aldrig verden kommer til at se sådan ud i virkeligheden, men filmen sætter en masse tanker igang.

MESTEREN

Jeg elsker (som regel) danske film. Mesteren handler om et far/søn-forhold, hvor Søren Malling (ham fra Broen og Kriger) spiller hovedrollen. En god søndagsfilm. Den er også glimrende på en tirsdag.

TULIPANFEBER

Den kommer lige på, fordi jeg kun har hørt mega godt om den. Jeg sluger den stensikkert i kommende weekend!

ATOMIC BLONDE

Mest af alt fordi vi elsker Charlize Theron, ik? <3

THE BOY DOWNSTAIRS 

Gad du bo lige ved siden af din ex? Det kommer hovedpersonerne i det romantiske komediedrama The Boy Downstairs til. Klods op – og endda ikke med vilje. Se filmen hvis du elsker romantik og et godt grin.

MENS VI LEVER 

Jeg græd. Meget. Filmen vandt så mange priser og fik så voldsom god omtalelse sidste år, da den var i biffen. Min svoger har faktisk lavet et af numrene til filmen. Og jeg er bare på røven over hvor god, rørende, rammende, skræmmende og pisse flot spillet, instrueret og produceret den – danske – film er. Den er du bare nødt til at se asap, hvis du ikke allerede har været der!

 SMAGEN AF RUST OG BEN

Fransk romantisk drama, om Ali der er dørmand, som en aften møder Stéphanie, der træner spækhuggere i en zoologisk have. Stéphanie kommer ud for en alvorlig ulykke og mister begge ben, men båndet mellem de to bliver varmere og stærkere dag for dag.

DEN ENESTE VEJ 

Den eneste vej er en thrillerdrama om brødrene Michel og Alex der brutalt skydes ned på åben gade i Malmø. Alex bliver meget såret. Alle mistænker, at det handler om et bandeopgør. Michels bliver, i forsøget på at hjælpe sin bror, taget ned i en verden, hvor kun den stærkeste overlever.

LEV OM NATTEN

Kan du lide Ben Affleck & Sienna Miller? I 1920’ernes Boston vender politi-sønnen (Affleck) familien ryggen og vælger at gøre karriere i den kriminelle underverden. Han “bliver hurtigt til noget”, men bliver forelsket i Emma Gould (Miller), som er kæreste til mafiabossen, hvilket ikke er super heldigt…

MINE DOKUMENTAR-ANBEFALINGER

DEN ANDEN SIDE 

Jeg er ikke den store fan af danske komikere, men jeg tager hatten af for Anden. Han er- og kan noget særligt, som ingen af de andre kan. Dokumentaren tager os tæt på Anders Matthesen “bag scenen” – og dét er sgu spændende!

GRACE JONES: BLOODLIGHT AND BAMI

Jeg har en tatovering på min venstre arm af Grace Jones. Selvfølgelig skal dokumentaren om den vilde kvinde ses!

ESCOBAR EXPOSED

Om narkobaronen Pablo Escobar. Se dokumentaren hvor hans egen familie fortæller om hans liv.

AMY 

Hun var fascinerende, elskværdig og hamrende dygtig. Hun blev ikke gammel. Dokumentaren om Amy Winehouse er et must see!

NUDE

Er man til den mere kunstneriske del af dokumentargenren skal man tage et kig på den amerikanske film Nude. Som – som titlen fortæller – handler om nøgenhed.

MINE ANBEFALINGER TIL BØRN

DYRENE I HAKKEBAKKESKOVEN

Èn af de bedste animerede film jeg nogensinde har set. Jeg hat faktisk, siden premieren, ventet på den kunne streames og nu er den endelig på C More! Vi har set den utallige gange her i Sydhavnshytten og den er lige god hver gang!

FERDINAND

Behøver jeg at uddybe? Ungerne elsker den!

DE UTROLIGE 

2’eren går i biffen nu. 1’eren kan – og skal – ses HER. 

STORKENE

Den er vel allerede blevet en klassiker?

SYNG

Når dyr går på scenen. Alle – både børn og voksne skal unde sig selv at se Syng.

BIGFOOT JUNIOR

Om jagten på at finde sin far – som viser sig at være en lidt anderledes far end man havde regnet med. Sød film.

KAPTAJN UNDERHYLER

Bare navnet. Fordi den er skide underholdende og alle unger elsker filmen!

SIKKE ET CIRKUS 

De fleste børn kender Ramasjang-universet og Cirkus Summarum. Sikke et cirkus er en nyere film med alle de bedste børneværter fra DR.

KASPER OG SOFIES VIDUNDERLIGE JUL 

Fordi Kasper og Sofie-historierne altid holder. Kasper og Sofie bor i Norge med deres familier, og er altid ude på eventyr med deres tøjbamser Løveungen og Frøken Kanin som kan snakke – jeg elsker selv serien og filmene.

PEDDERSEN OG FINDUS: DEN BEDSTE JUL NOGENSINDE

Det er snart jul – og man kommer i god stemning af denne film!

ALLE VI BØRN I BULDERBY

Fordi man ikke kan have levet et liv uden at have set Alle vi børn i Bulderby. Heller ikke selvom man er født i 10’erne. Vi skylder sgu vores børn lidt gammel-svensk kultur 😉

Hvis I, som jeg, elsker at se serier og film så får I altså TO MÅNEDERS GRATIS STREAMING HOS C MORE ved at klikke HER. 

Smid endelig en kommentar, hvis du har en god anbefaling af en serie eller film, vi andre skal se <3

C More serieanbefalinger

HER kan du se C Mores kommende premierer.

Læs også… 5 serier du skal se nu!!!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top