Sense kokostoppe
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sense-inspirerede sukkerfri kokostoppe

Min nye e-bog “Kager – hver dag” indeholder opskrifter på kager der alle indeholder grønt, protein og nul sukker og mel. Flere har spurgt mig om det er en Sense-bog, og nej det er det ikke. Men alle kagerne kan spises af folk der spiser efter Sense-principperne, men de kan også spises af folk der lever efter 5:2-reglerne, hvor man max må indtage ca. 500 kcal dagligt. For alle kagerne i min bog, indeholder ca. 500 kcal stykket. De her Sense-inspirerede sukkerfri kokostoppe indeholder lidt ekstra fedt i form af kokosmel, og ingen stivelse (havregryn el. lign.). De smager vildt godt, er nemme at lave – for selv det menneske med mindste bageevne. Og ja – så er de jo sunde, og er lige til at smide i din egen eller ungens madpakke. Ligesom kagerne i min e-bog 🙂

Sense kokostoppeSense kokostoppe

Nå, men vil du så gerne have opskriften? 😉

DET SKAL DU BRUGE TIL 9 KOKOSTOPPE

150 g sød kartoffel

3-4 spsk kokosmel

1 spsk Fiber HUSK (gul)

2 æg

1 tsk vanillepulver

1 spsk Sukrin Gold med top

 

SÅDAN GØR DU

Tænd ovnen på  200 C..

Mix hele svinemøget (kun 3 af 4 spsk kokosmel) med en blender. Smid 9 klatter (prøv at gør dem så høje som muligt, de falder nemlig sammen…) på en bageplade, beklædt med bagepair. Drys 1 spsk kokosmel ovenpå dine 9 toppe. Bag – når ovnen er opvarmet – toppene i ovnen i ca. 15-20 min. til kokosmelet udenpå er gyldent.

Afkøl. De smager bedst kolde, efter nogle timer i køleskabet. Her holder de sig friske et par dage. De kan godt fryses.

 

Vil du se min e-bog? Så kig HER <3 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top