Køge
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mit crush på Køge!

Annonce for Strædet Køge

Køge

Køge

Køge

Det skæveste, mest charmerende hus. Min udvoksning var slem, mine spidser var brændt helt af efter tre uger i Malaysia, og derfor tog jeg turen til Køge. Her ligger min frisør Mia nemlig. Hun gav mig nyt, lækkert og en del kortere hår og efterfølgende slentrede jeg rundt i byen, som jeg er enormt lun på. Køge er en gammel købstad, og har heldigvis bevaret så mange fine bygninger, som giver byen en charme man kun kan forelske sig i. Jeg synes også byen har fået et løft med den nye gågade, Strædet Køge, som kun har eksisteret i et år, og som er en moderne kontrast til den gamle by. Som I måske har luret… så handler det her om mit crush på Køge!

Mit crush på Køge!

Jeg havde god tid, havde ingen bagkant da jeg ikke skulle henter unger, og noget jeg sjældent får mulighed for, er at snuse rundt i butikker. Så det gjorde jeg i onsdags, og fik faktisk overstået tre af mine julegaveindkøb allerede. Hvem siger jeg altid arbejder lige op til deadline? 😉 Jeg købte skjorter til min svoger og far i Jack & Jones (som har skiftet fuldstændig stil, siden jeg var forbi sidst i slut 90’erne med mine drengevenner. Jeg kunne have købt hele butikken, der var virkelig mange lækre skjorter, jakkesæt mm. til gode priser), og en sweater og t-shirt til Martin i Sams, der ligger lidt længere nede af Strædet. Selvom min pengepung kan lukkes alt for nemt (fattigrøv), faldt jeg lige ind over dørtærsklen hos Hunkemöller, hvor jeg erhvervede mig en styks yderst fræk bh, som Lady Gaga helt sikkert vil misunde mig for, samt en mere afslappet én af slagsen, som holder hængeværket godt på plads. Ekspedienten skød mig til at være i slut 20’erne, så jeg tror den gjorde sig godt 😉

Køge

Køge

Køge

Mine julegave indkøb til min far, svoger, mand – og mig selv. Uh la la, tænker I nok 😉

Hvis jeg ender med at smide mine penge i et hus i Køge (fordi jeg er blevet topvild med byen, som jo kun er en S-togs tur væk fra mine babysittere – mor og far 😉 ), har jeg jo alt – bortset fra familie og de fleste venner – i nærheden. Jeg opdagede at de både havde en Halifax Burger, som laver de svedigste burgere med rösti-top, Bone’s, Irma, H&M og en masse andre shops jeg godt kan lide – og en Nordisk Film Biograf, sørme! Ammen, de Køge-borgere mangler jo ingenting. Da jeg røg retur mod hovedstaden, for at møde en veninde til en bid mad i den indre by, snakkede vi om hvad vi egentlig savner ved at være flyttet ud af København K. Sofie, min veninde, har som jeg også boet i indre by i mange år, inden hun købte hus i Roskilde med mand og sønner. Hun savner ingenting, sagde hun. For hun bor også i en by der har alt hvad man behøver indenfor kort rækkevidde. Jeg har såmænd også alt indenfor kort cykel-afstand i Sydhavnen. Men derfor kan man vel godt kaste sin kærlighed på noget andet. Og blive endnu mere i tvivl om hvad man skal gøre ift det dér huskøb, som ikke kan slås ud af min bette kage-hjerne.

Læs også Før- og efter billeder af mit hår (som er lavet i Køge)

Køge

Frisør Mia Juul Køge

Efter-billede af mit nye hår som Mia har lavet

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top