Kagebog Kager - hver dag sydhavnsmor.dk
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min kagebog, “Kager – hver dag”, er færdig og kan købes nu!

Kagebog Kager - hver dag sydhavnsmor.dk

Jeg har udgivet min (første) e-kagebog, “Kager – hver dag”!!! Det er en vild fornemmelse, meget nervepirrende og lidt uhyggeligt, samtidigt med jeg er hamrende glad for at det lykkedes mig at få den lavet! Det har taget lang tid, jeg har bagt næsten dagligt – og mange kager hver dag – i nogle måneder, og nu kan bogen endelig købes, hvilket jeg ved mange har ventet på <3  “Kager – hver dag” indeholder 20 opskrifter på sunde kager, der alle er mel- og sukkerfri.

Desuden er alle kagerne fyldt med grøntsager. De indeholder hver især 100 – 200 g grønt per portion, og ca. 500 kcal. Jeg spiser ofte kage til frokost eller aftensmad, og giver gerne Uma et stykke med i madpakken i skole, med god samvittighed! Jeg har glædet mig SÅ meget til at vise jer resultatet – og håber I bliver ligeså glad for bogen som jeg selv er.

E-bogen indeholder opskrifter på bl.a. brownie, muffins med drømmekage-topping, valnøddekage, en grøn mazarinkage, citronkage med pastinak (det lyder særligt, men det er en killer – den er bare aaaalt for god!), rabarbercrumble, og ikke mindst honninghjerter – som er én af mine favoritter.

“Kager – hver dag” kan købes på sydhavnsmor.dk – lige HER – den koster kun 59 kr.

Til info kan du sagtens købe bogen med kort (ved at trykke “Gå videre til PayPal”, hvor du herefter, nederst på siden, finder “betal med kort” i en grå boks) 🙂

God bagelyst <3 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

Glutenfri kanelsnegle uden sukker

Sponsoreret af Mejeriforeningen – Glutenfri kanelsnegle uden sukker ALDRIG har jeg smagt så skønne kanelbullar(/snegle)! Jeg er fan af de her glutenfri kanelsnegle uden sukker

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top