Blogdesign
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

sydhavnsmor.dk har fået helt nyt blogdesign!

Blogdesign

Det har været undervejs længe, krævet svære koder og meget sved fra min tekniker – men nu er det sgu sket! sydhavnsmor.dk har fået helt nyt blogdesign, og jeg er SÅ glad for det! Min far, der er fritidskunster og snarligt har sin helt egen udstilling i Nordjylland har lavet min nye header, som er lidt old fashioned, hvilket jeg er ret vild med – som kontrast til denne moderne, polerede blogverden vi lever i i dag 😉 Jeg havde overvejet sådan et lidt frækt billede af mig selv ved vandet som header, men så stoppede jeg sgu op og tænkte; det er da bare slet ikke mig 😉 Jeg synes sgu det nye design er lige i øjet! Til jer der kigger med fra mobilen, skal I altså lige drøne fordi computeren, hvor I kan se hvad jeg snakker om!  Der er langt flere detaljer og farver der kan udforskes:-)

 

Det forestiller min hverdag fra mit skrivebord i Sydhavnen mellem blomster, kager, rødvin og børn (i glas og ramme ;)), og mit lille vindue, hvorfra jeg kan se de små røde bådhuse i Københavns Havn. Det er sgu da ikke en dårlig udsigtspost jeg sidder og dvæler ved dagligt, vel?

Der er lavet en meget mere detaljeret menu på mit nye site, så man nemmere kan finde rundt i mine indlæg, som inkluderer virkelig mange opskrifter –  i alt næsten 1000 indlæg om alt fra sund kage til mine skæve teenageår.

Prøv fx at klik ind på menuen “Opskrifter” – herunder ligger der en masse underkategorier, som jeg snarligt vil få helt styr på, så det bliver drøn nemt for jer at navigere rundt i de forskellige slags opskrifter. Jeg fixer det (manuelt, ved at hoppe ind i samtlige næsten-tusinde indlæg og kategorisere) så snart jeg er færdig med min e-bog “Kager – hver dag”, som jeg er ved at sætte sidste punktum i, og som jeg regner med har release indenfor en uge.

Husk at send en mail til sydhavnsmorbog@gmail.com, hvis du vil have kløerne i den.

Ammen, altså. Reklame-fri blog, med en ramme af én af mine yndlingsfarver -støvet blå-grøn, som havnen i Sydhavnen 😉 Jeg er sgu glad og tilfreds, og det håber jeg da også I er, for jeg glæder mig så meget over at I gider læse med herinde, og håber jo at I gider at blive ved <3

Så, ja… nu kan I altså – både fra mobilen og computeren – klikke langt mere rundt herinde på siden – nemt (fra mobil er der menu i øverste venstre hjørne og nederst på siden, som I finder ved at scrawle helt ned i bunden. På computeren er menuen næsten ikke til at overse, da den både ligger øverst på bloggen og ude i siden med billeder).  Snart bliver det endnu mere overskueligt med mine underkategorier, når de er ordnet. Jeg glæder mig sådan!

Og tak for I læser med! <3

Del på Facebook

3 kommentarer til “sydhavnsmor.dk har fået helt nyt blogdesign!”

  1. Så flot en ny Header du har fået:-)
    Dejligt din far kan tegne og male og være kreativ.
    Og tillykke med hans udstilling i mit gamle bo (Nordjylland). 🙂

  2. Hvad er der nu galt med en header, hvor man står og ser blændende ud ved vandet ??. Klask fra Lillemor…der har en header hvor hun står og ser blændende ud ved vandet. Ps: mega lækkert design ?

    1. Hahahahahahaha for fanden mand. Men det billede jeg havde ved vandet så jeg ikke helt så blændende ud som bettemamma fra Vestegnen, altså. Og mega mange tak for søde ord, favorit-blondie. Det kan jeg takke min tekniker og farmand for 😉 Jeg kommer altså snart til Hvidovre og drikker din rødvin.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top