May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Om mit nye studie og min hverdag som selvstændig

Reklame for HP Instant Ink

Errindlev LollandHP InkHP Ink

Jeg har tidligere fortalt jer at jeg udvider min bette business snart, fra kun at blogge her på domænet, til snart også at være kagebogs-forfatter. Jeg mener ikke at man kan blive for gammel til at videreuddanne sig, og derfor starter jeg i starten af november på et nye studie, som kostvejleder. Det er noget jeg længe har drømt om, men ikke har haft overskud og tid til at kaste mig ud i. Mit nye studie indebærer fysisk undervisning og til sidst en mundtlig- og skriftlig eksamen. Jeg har anskaffet mig en HP Envy Photo printer med et automatisk blækabonnement hos HP. Alt læsestof ligger online og til mit hjemmearbejde har jeg brug for en god printer.

De printere jeg tidligere har haft har også været fra HP, og jeg ved kvaliteten er god. Det automatiske blækabonnement gør at jeg aldrig løber tør for blæk. For inden da giver printeren selv besked til HP om at sende mig mere blæk. Det bliver så leveret til min dør inden jeg når at løbe tør, og selvfølgelig kun når jeg har brug for det. Jeg har aldrig været god til at huske at få købt nye patroner og har derfor ofte endt med at bruge en masse unødig tid på biblioteket eller i dyre kopi-huse. Fx også da jeg havde brug for en masse printede udkast til mit nye blog-design som I snarligt kan se her på sitet (jeg er super spændt på at vise jer, hvor fint det bliver!). Jeg bruger næsten dagligt printeren til mit arbejde, til at printe vores månedlige familiekalender ud, så vi har et overblik over hverdagen, og Uma bruger den også til sit skolearbejde. Desuden printer vi billeder ud fra vores ferier, ligesom de old school man fik lavet hos fotohandleren. Og kvaliteten er mindst lige så god, og så tager det under et minut fra jeg trykker på HP smart appen på min Iphone, hvor jeg bare vælger fotos fra min kamerarulle, til billedet er ude i den virkelige verden. Ungerne elsker at sidde og vælge de bedste ferie-fotos ud, fx fra vores nylige ferie til Malaysia.

Jeg glemmer hvilke (gode) billeder jeg har i min kamerarulle på telefonen blandt 10.000 andre (jep, så mange fotos ligger der på min telefon!), så jeg synes det er vildt fedt at få dem printet ud i fysisk form på fotopapir på vores HP printer.  Nogle af billederne putter vi i fotomapper, ligesom dem vi har fra vi var børn, som jeg elsker at kigge i sammen med ungerne. Nogle af billederne hænger ungerne op på væggen herhjemme, og så printer vi nye når vi vil have lidt forandring, og putter de ‘gamle’ i fotomappen som gode minder til fremtiden.

For nyligt fandt min mor min dagbog fra jeg var 11 år. Det var virkelig sjovt at genlæse den, og jeg husker godt hvor højt jeg elskede at skrive i den og ikke mindst lave mindst at øve mig i at skrive min underskrift halvtreds gange på samme side, hah 😉 Dén slags minder er jeg en sucker for. Jeg har svært ved at smide ting ud der giver minder. Fx mine gamle kalendre, stile fra folkeskolen, sange og taler jeg fik til min konfirmation, kærestebreve jeg skrev, men aldrig sendte og den slags. Alle de ting fortæller en historie fra og om mit liv, som jeg synes er sjove at beholde. Det samme gælder alle de tegninger mine børn laver og giver mig. Jeg synes de er svære at smide ud. Og vi tegner meget herhjemme – ungerne printer også tegninger ud og farvelægger dem, hvilket er en genial måde at få dem til at koncentere sig på, og lære at tegne indenfor stregerne. Det kan de bruge timevis på. Det er netop derfor jeg synes det er så fint at vi kan printe gode minder vi har haft sammen som familie – så kan børnene også gemme dem til de er store og vise deres børn.

De tegner imens havnemoder her sidder og bliver endnu klogere på sund kost, så jeg til februar kan kalde mig kostvejleder, og måske hjælpe nogle af jer med et personligt eller digitalt (i vore moderne tider ;)) forløb, ligesom jeg selv har fået for at smide de 9 kilo 🙂 Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, det bliver virkelig spændende at lære en masse nyt om kost og sundhed. Og jeg har allerede meldt mig til et speciale i økologi, stenalderkost og vegetarisme, så jeg kan vist godt se frem at sidde med snuden endnu mere i skærmen, end jeg allerede gør i forvejen – imens jeg spiser masser af kage og drikker the 😉

Det her med at være selvstændig har aldrig været en drøm. Det har ikke været noget jeg overhoved har overvejet. Men sådan er det blevet, og jeg elsker min hverdag, selvom jeg bestemt ikke griner på vej ned til banken, som mange tror vi (fuldtids)bloggere gør. Jeg skal hele tiden tænke kreativt for at få det hele til at hænge sammen, og den her beslutning om at blive kostvejleder er hovedsageligt fordi jeg synes det er død hamrende spændende, men det er da også for at få hverdagen til at spille, så vi kan rejse ud i verden (som jeg fx gør i dag, sammen med ti kvinder i 4 dage), tage i biffen eller bestille en pizza fra den lokale, når jeg ikke gider kokkerere selv. For selvom jeg godt kan lide at spise sundt, så kan jeg love jer for at jeg også godt kan lide at spise varieret 😉

Må jeg lige spørge jer om noget? Er der nogle af jer der har taget en uddannelse sent? – I så fald, hvad har I læst? Jeg er meget spændt på at høre fra jer <3

HP InkHP Ink

Del på Facebook

2 kommentarer til “Om mit nye studie og min hverdag som selvstændig”

  1. Tak for en fantastisk blog! Har selv tænkt på, at erhverve mig en HP foto-printer. Hvor mange billeder kan den ca. printe på en batch farvepatroner?

    1. Tak for dine utroligt søde ord <3 Jeg ved det faktisk ikke helt, for jeg har printet en del billeder nu, plus en masse kopier på alm papir og der er stadig farve tilbage, så det strækker langt vil jeg mene 🙂 Det er en skide god printer denne her jeg har. Det er altså fedt at kunne printe billeder selv. Og så er det en luksus lige at have appen på telefonen så man bare åbner den og printer derfra, og fra eget fotoalbum - meget meget nemt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Sydhavnsmor
Livsstil
Sydhavnsmor

10 ting om Sydhavnsmor

Som barn var min yndlingsfilm “Sound of Music”. Min mor lejede den i PkayTime på Hvidovre Torv, og jeg så den mindst atten gange den

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top