May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

3 ugers ferie – kunne jeg holde vægten?

Jeg plejer jeg brøle lidt mere op om mad (og kage!) end jeg har gjort de sidste 3 uger. Men jeg har ferieret i det Malaysiske og her har jeg ærligt talt ikke spist mange grøntsager eller levet specielt sundt. 

Det ligner lidt mine ben er amputerede. Bare rolig – jeg har dem med hjem 😉 

Næsten dagligt har jeg spist chips til frokost, drukket et par drinks og spist mere ris end grønt. Det er ikke store fyldige, friske salater man finder flest af i Malaysia, til gengæld har jeg levet livet fuldt ud, og ikke følt jeg hverken har ‘syndet’ eller gjort noget forkert. Jeg har jo bare været på ferie, og nydt det! Og maden var eddermame’ god! 

På ferien har jeg haft mange drømme – og én af de tilbagevendende var at jeg havde taget alle de kilo på jeg havde tabt på Sense. Egentlig var det jo en slags mareridt imens drømmen stod på, men om morgenen når jeg vågnede efter sådan en drøm, blev jeg næsten bange for mig selv, for selvfølgelig skal mad og livsstil ikke styre én så meget at en drøm om 9 kilo kan være et mareridt! Alligevel har jeg på vej hjem været lidt spændt om jeg har kunne holde min vægt imens jeg ferierede, for i så fald tænker jeg, at jeg det ikke bliver svært at leve sådan her – og holde vægten – fremover. 

Hver morgen har jeg spist en stor morgenmad oftest bestående af omelet med en smule grønt, en bolle med smør og ost, lidt frisk frugt, somme tider en lille pandekage og et glas friskpresset juice og the. 

Frokosten har vi ofte skiftet ud med lidt chips og på Bubu Villa (på en meget lækker Malaysisk ø) et glas iskold hvidvin. 

Aftensmaden har oftest begået af Tom Yam suppe med ris eller kylling i (grøn) karry med ris. Nul grøntsager oftest, eller i så fald, i meget små mængder. 

Hjemme plejer jeg at spise meget grønt, og har også som det eneste savnet friske grøntsager på ferien. Ikke fordi det er sundt, men fordi min krop har det bedre når jeg spiser grønt. Men maden i Malaysia er god, så jeg skal ikke klage. 

Men hvad sagde vægten så? 

Før jeg rejste vejede jeg 63,4 kg, sidst jeg vejes mig hos Soraya, som er min Sensevejleder.

Da jeg kom hjem, efter tre ugers ferie, vejede (og gør vel stadig, eftersom vi vendte retur i går) 64,6 kg – og dét kan jeg sgu ikke klage over, vel?

Så skrub bare afsted med jer på ferie og nyd det med god samvittighed! Det er det hele værd! 🙂 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Tøsetur – not for the boys!

Det kan godt være lidt svært nogle gange, at have en lillebror. Når man får sådan én er det ekstra vigtigt, at vi forældre husker, at lave

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top