Jeg starter nyt studie!
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg starter nyt studie – som 36-årig!

Jeg besluttet mig for at starte på et nyt studie! Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle knalde nogle ekstra timer af i et klasselokale, til trods for at jeg har en længerevarende uddannelse bag mig. Jeg er nemlig blevet bidt af tanken om at udvide min business en smule, fra udelukkende at være livsstilsblogger, med freelancejobs for bl.a. for Teatret Zeppelin og SV Festival, hvor jeg laver PR og kommunikation.

Jeg starter nyt studie!

For man bliver sgu aldrig for gammel til at nappe en lille uddannelse mere! At uddanne sig, betyder jo bare at man suger mere viden til sig, og viden kan man i mine øjne, aldrig få for meget af. Derfor starter jeg på en ny uddannelse i november, og jeg glæder mig helt tosset meget. Ikke specielt meget til at sidde og knurre mave i timerne, men til at lære en masse om noget jeg synes er edderspændende, og som jeg alligevel dagligt sidder og læser en masse om.

Jeg skal ikke igen igennem 5 år og en sur madpakke på uni, for dér har jeg allerede været. Det er en uddannelse med ét fokus, som jeg glæder mig enormt meget til at løfte sløret overfor hvad indebærer, og hvad jeg har tænkt mig at bruge den til. Jeg tror sgu – i hvert fald håber, at flere af jer herinde også vil kunne få god nytte af at jeg tager den <3

Hvis jeg skulle vælge om – altså tage en hel ny uddannelse i dag (og ikke allerede havde én) ville jeg måske vælge at læse journalistik på RUC – hvor jeg faktisk har taget et semester i 2006, sygeplejerske eller tage nogle år på Suhrs. Men fordi jeg allerede har været der, har jeg valgt en anden vej – og den føles SÅ rigtig.

Jeg fortæller snart mere (måske på Instagram @sydhavnsmor.dk, før jeg når hertil, når alt er helt på plads – yes yes yes, det bliver så OPTUR det her!

Del på Facebook

10 kommentarer til “Jeg starter nyt studie – som 36-årig!”

 1. Super positivt, det lyder da spænende – stort tillykke hermed:-)
  Jeg er enig, vi bliver aldrig for gamle til at lære nyt og få lidt guldkorn med på vejen!

 2. Jeg har overvejet at tage en kandidat overbygning men føler måske jeg med barn og 33 år er for gammel til at gå igang igen. Meeeen så kommer du på banen, og så kunne det d egentlig godt være jeg skulle genoverveje!

 3. JEG er lige startet på en overbygning. Og jeg er 39 (!!) år. Men det føles netop SÅ rigtigt. Og jeg er heldigvis ikke engang den ældste😅 Pøj pøj med det💪🏼

 4. Jeg startede på min nr. 2 uddannelse for lidt over 3 år siden. Og til januar er jeg færdig. Jeg når lige at blive færdig inden min 36. Års fødselsdag. Og jeg vil bare sige, at det er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort.
  Så tillykke med din beslutning – jeg er sikker på du bliver så glad for det.

  1. Mega sejt! Og tillykke 👏🏽👏🏽👏🏽❤️ Denne uddannelse er ikke årelang men lige i min interesse (jeg har jo allerede læst maaaange år) – dog kunne jeg godt finde på, hvis økonomien tillod det, at nappe en til længere uddannelse også 🙂 hvad læser du?

 5. tillykke med det – jeg startede på sygeplejerske uddannelsen for to år siden og er færdig når jeg bliver 54 år ☺️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Fra buttet til babe på 3 uger

Ammen altså, jeg ved det godt! Det er jeg-skal-safsusme-af-med-alle-mine-deller tid LIGE NU, over alt på de sociale medier. Og når der er en smart hype

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top