Malaysia guide
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Asien – vi kommer nu!

Annonce for Jysk Rejsebureau 

Malaysia guide

 

Vi har glædet os i et halvt år. Ja, faktisk har jeg vel glædet mig i mere end seks år, fra Uma blev født, til noget lignende skulle ske – og nu sker det! Det er vores første rejse sammen som familie, til et land langt væk. I morgen rejser vi til Malaysia, og vi har pakket i flere dage – solbriller, badetøj, tropehjelm og gode sko. Vi flyver mod Asien, over Bangkok med Thai Airways, som efter min mening er et af verdens bedste flyselskaber, og videre til Kuala Lumpur i Malaysia. Rundt i Malaysia skal vi spendere tre eksotiske uger, som Jysk Rejsebureau har skræddersyet efter præcist vores behov og ønsker. Jeg har været helt på røven over den gode service Jysk Rejsebureau har udvist, og hvor meget de ved om deres destinationer. Jonas, rejsekonsulenten jeg har været i kontakt med, har selv små børn og har derfor haft nemt ved at sætte sig ind i vores ønsker for turen. Vi skal rundt i landet, og både opleve storbyen, bounty-ø-livet og en masse andet, jeg ikke kan få armene ned over, som jeg selvfølgelig deler med jer undervejs!

Siden jeg var spæd har jeg rejst meget. År efter år er jeg blevet slæbt rundt på diverse græske øer af mine forældre, og jeg husker hver gang som helt fantastisk. Jeg har altid tænkt, at den dag jeg fik mine egne unger, ville jeg også vise dem hele verden. Ikke kun fordi verden rundt os er fyldt med skøn, farverig natur, spændende kulturer og masser af god mad. Men fordi man får et helt andet livssyn af at rejse – et livssyn jeg synes er enormt vigtigt for at forstå hinanden som mennesker, både lokalt og på verdensplan. Den kloge H.C. Andersen sagde “At rejse er at leve”, og jeg tror de færreste vil sige manden imod.

Tilbage i marts var planen at vi skulle have rejst til Bali og Gili-øerne i Indonesien. Men pga. de kraftige jordskælv på øen Lombok, som ligger tæt på Gili-øerne er øen lukket ned indtil 1. oktober. Vi har i stedet valgt at rejse til Malaysia, som også byder på SÅ mange spændende oplevelser for både børn og voksne. Det er virkelig et eventyrligt program vi har i sigte, som Jysk Rejsebureau har strikket sammen til os. Det er ikke helt identisk med dette vildt spændende program, men vi skal opleve flere af de samme ting, og jeg skal selvfølgelig nok blogge (og Instagramme fra @sydhavnsmor.dk) live under rejsen, så I kan følge med.

 

Perhentian Malaysia Perhentian Malaysia

Billederne er fra en af de øer vi skal besøge i Malaysia 

 

Når man rejser i længere tid med børn…

Det er ingen hemmelighed at vi har været nødsaget til at hive Uma ud af skolen i tre uger. Heldigvis har den rejseglade klasselærer bakket os op i beslutningen, da hun også ser læringsprocessen i at rejse ud i verden. Vi har fået lektier med på turen, så hun ikke kommer bagud i forhold til de andre elever.

Børnene har glædet sig helt vildt, fortalt gud og hver mand (også dem i bussen) om vores rejseplaner, og alt det vi skal opleve de kommende tre uger. Vi har downloaded en læseapp, så vi kan være på offline undervejs, når vi rejser rundt i landet, hvilket forhåbentlig gør rejsen indenrigs til en leg. Og så har vi loaded tasken med snacks, høretelefoner og tegneblokke, så vi kan se film og underholdes undervejs på flyveturen som tager ca. 16 timer i alt, inkl. en mellemlanding i Thailand, hvilket absolut er overskueligt, trods for aktive børn.

Det her bliver en unik oplevelse, og jeg er mere spændt end nogensinde før. Vi skal vise børnene verden! Den verden jeg altid selv har elsket at rejse rundt i og opleve, snuse til og smage på. Vi ses i morgen, Malaysia!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top