E-bpg med super sunde kager
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg laver en e-bog med super sunde kager!

E-bpg med super sunde kager
Billedet er fra et kage-event jeg var til i weekenden

min Instagram har jeg allerede afsløret mine kommende planer om min e-bog. Ja, faktisk har jeg hele to styks i ærmet. Begge kommer til at indeholde super sunde, gluten- og sukkerfri kager og opskrifter – den ene står jeg selv bag, den anden laver jeg i samarbejde med min Sensevejleder Ane-Soraya Hummel. 

Det er noget jeg længe har kunne tænke mig, og noget jeg er blevet opfordret til at lave, af rigtig mange læsere. Og nu har jeg endelig fået tid – og fået taget mig sammen til at få skubbet gang i det hele. Jeg kan endnu ikke løfte sløret for hvornår man kan få grabberne i dem, men jeg kan love jer de bliver smæk fyldt med lækkerier – og at bøgerne ikke kommer til at vælte budgettet. Alle skal kunne være med.

Min første (kage)bog – der indeholder fulde måltider – i kageform – altså super sunde kager, der kan erstatte et fuldt måltid med grønt og protein og evt. glutenfri stivelse af den gode art – som sagtens kan kombineres med både Sense, 5:2 og andre former for sunde livsstilsformer – kommer til at indeholde mindst 100 g. grønt pr. portion, og ofte mere. Uden det bliver kedeligt eller anti-snasket. For er der noget jeg selv elsker, er det at gafle kage dagligt, og det kan jeg altså kun gøre – alt imens jeg faktisk slanker mig (læs om mit foreløbige vægttab her) – fordi kagerne er sunde! Men det skal bare helst ikke smage sådan 😉

Første udgivelse vil indeholde en blanding af sprit nye opskrifter, der aldrig er udgivet, som jeg selvfølgelig selv har udviklet, og som smager helt vildt godt, samt ældre selvudviklede opskrifter der er opdateret ift ingredienser og mængder, så de både smager godt og ikke indeholder mere end max 500 kcal. pr portion. Og når jeg siger pr. portion, kan jeg edderdylme love jer for de er store – og mættende.

Er det noget for jer, tænker I? En kagebog med opskrifter som man kan lave, og ikke mindst spise, med god samvittighed dagligt, selvom man er på kur, eller blot lever sundt? I så fald vil jeg opfordre jer til at skrive mig en bette mail på sydhavnsmorbog@gmail.com, hvor I i emnefeltet skriver “E-BOG”, for så ved jeg, at jeg skal sende mere info til jer, med nyhedsbreve og når bogen udgives, sådan at I kan få grabberne i den med det vuns <3

 

Følg med på min Instagram hvis du vil følge med i hele tilblivelsen af bogen!

 

Sense brownie
En af opskrifterne der kommer i bogen er denne brownie – spis hele kagen og indtag mindre end 500 kcal.

Del på Facebook

8 kommentarer til “Jeg laver en e-bog med super sunde kager!”

  1. Den kunne jeg også godt være interesseret i.. ser virkelig lækkert ud 😋
    Venlig hilse
    Helle

  2. Jaaaaahhhhhh. Dejligt. Har lige laver “din” rabarber kompot og det ville være skønt at kunne printe dine super lækre opskrifter ud når de skal bruges 👍

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top