May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Inspiration til terassen og altanen: Sådan har vi indrettet os ved bådhuset!

Annonce

 

Jeg har vist jer bådhuset engang før. Men siden da, har vi bobbet terassen, som ligger på badebroen, ekstra godt op med nye blomster i krukker og på vægge – takket være min far, og så har vi fået nye farvelige loungemøbler fra Trimm Copenhagen, som lige sætter prikken over i’et, hvis du spørger mig! Jeg knuselsker vores lille skur, ved havnen. Ca 16 m2 ren havnekærlighed, i Sydhavnen! Bådhusene ligger som perler på en snor, langs Københavns Havn, og vi er de heldige brugere af ét af dem. Den slags kan man blive, hvis man er medlem af bådklubben, og sågar har en båd, og herefter har været skrevet op på en liste, så man kan overtage et hus, når der bliver et ledigt.

 

Trimm Copenhagen

Vi har haft bådhuset (et gammelt bådskur, jeg synes bare det lyder så hyggeligt med ‘hus’) i lidt over et år. Og vi er der rigtigt meget i løbet af sommeren, fordi udearealerne ved skuret er fantastiske. På broen foran husene har vi indrettet os med friske farver, takket være min gode fader, der er genial til beplantning og ikke mindst til at holde det hele i live. Men for nyligt besluttede vi os for det ville være dejligt at få lidt nye møbler, så vi kunne flade mere ud, her i sommervarmen! Trimm Copenhagen som sejlmageren Tim og designeren Rikke står bag, laver nogle virkelig fine loungemøbler som jeg længe har haft et godt øje til. Og nu har vi endelig erhvervet os nogle af de fine loungemøbler til det bette knaldskur i havnen!

 

Trimm Copenhagen

Så når jeg sidder og bæller bajere med Rotten og Harald Blåtand på broen, eller når jeg læser interiør- eller dameblade, så er bagdelen plantet godt og behageligt i Lounge Satteliten. Den formes efter kroppen, og når jeg bliver træt og skal ha’ en bette mormor (for jeg er jo ikke en mand), så læner man bare lige hoved en tand tilbage og puster ud. Så ligger man sgu godt! Vi er alle sammen vilde med Connect madrasserne, som kan kombineres på en masse måder – og findes i en masse flotte farver. Jeg havde svært ved at bestemme mig for hvilke farver vi skulle vælge – fx på paller, som en sofa, eller på jorden som I kan se jeg har gjort. Siderne af madrasserne har en magnetisk funktion, så madraserne ikke glider fra hinanden. Sætter jeg fx den store og lille sammen, kan jeg sagtens ligge på langs, som på en almindelig madras. Jeg synes de er møg flotte, og fordi de har to farver – én på hver, kan den bare flippes og give fornyelse. Overvejer at få nogle hjemtil altanerne også, som også kan bruges som gæsteseng, når de sættes sammen. Ungerne slår kølbøtter på dem. Jeg napper på dem – eller læser noget (ligegyldigt) journalistik.

Hver gang nogle passerer vores lille ‘cirkus’ på bådebroen, stopper de op, snakker og forkæler os med søde ord om hvor fint vi har det. Farver gør glad, og god indretning ligeså. Jeg roder ustyrligt meget, synes Martin, men ikke desto mindre, kan jeg da også bedst selv lide, når der er pænt og ryddeligt omkring mig. Flotte former og farver, lys og sol. Her er sgu dejligt i Sydhavnen!

 

Trimm Copenhagen

Trimm Copenhagen

Trimm Copenhagen

Trimm Copenhagen

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

børneplakater
Bolig
Sydhavnsmor

Fede, billige børneplakater

ANNONCE Fra øverst til venstre: Moonship Poster, Business Poster, Verdenskort Dyr Plakat, Minionstegning lavet af min far, Hvalen Plakat De sidste mange måneder har vi

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top