DIY: Naturlig deodorant
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

DIY: Naturlig effektiv deodorant af 2 ingredienser

I weekenden delte jeg indlægget med alle de gode husmoderråd man kan bruge natron til. Og hér kommer I fantastiske læsere på banen! For I tippede om en genial ting, jeg nu selv har lavet – og prøvet af. Og som virker! En hjemmelavet, naturlig deodorant af to ingredienser, som holder svedlugten væk. Jeg vågner sågar op om morgenen, badet i nattens 21-graders hedebølge, uden at lugte! Her er min DIY: Naturlig effektiv deodorant af 2 ingredienser.

Nu venter I spændt på ingredienserne? Det er to ingredienser, de fleste jeg kender, allerede har hjemme i køkkenskabet: kokosolie og natron!

Læs også… Ansigts- og bodyscrub på under 1 minut 

DIY: Naturlig deodorant

Det skal du bruge til din hjemmelavede, naturlige deodorant

2 spsk kokosolie

1 spsk natron med top

Evt. en duft fra æteriske olier, fx lavendel, eucalyptus eller lign.

DIY: Naturlig deodorant

Sådan gør du

Mix! Voilá!

I det varme vejr vi har nu, er kokosolien helt smeltet i de flestes hjem, så den er nem at mixe. Når du har lavet deodoranten – hælder du den flydende væske i en beholder, fx en lille gammelt cremedåse eller hotel-shampoo, som jeg har gjort (se billede). Jeg opbevarer den bare i flasken på badeværelset. Hver dag ryster jeg flasken, og så tager jeg en bette klat og dupper under mine arme, efter bad/trucker. Vent gerne et par minutter med at tage tøj på, hvis det er meget tætsiddende, men har ikke oplevet pletter på tøjet.

Er det ikke nemt? God fornøjelse med projektet, og skriv endelig, hvis du er den store DIY-tryllekunstner, som ryster alt muligt sejt ud af ærmerne, som vi andre bør kende til.

Del på Facebook

1 kommentar til “DIY: Naturlig effektiv deodorant af 2 ingredienser”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top