After Eight Cookies
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sundere, glutenfri After Eight cookies af 4 ingredienser

Hvem der opfandt bagværket, må ha’ været intet mindre end GENIAL! Uden kager, cookies, desserter og lækkert, fluffy brød, havde jeg ikke haft dette job! I og med, det blandt andet er mit arbejde at udvikle opskrifter, som mine unger elsker mit job for, kan jeg nærmest ikke komme i tanker om et andet erhverv der ville passe mig bedre! Selvfølgelig skal I have en kæmpe tak for, at dette lader sig gøre – for uden jer, var der knapt så mange kager på disken, til gengæld ville jeg måske (før jeg startede på sense), have smidt graviditetsdellerne en kende hurtigere 😉 Men det ville ha’ været så kedeligt… Her får I opskriften på de sygeste After Eight Cookies af bare 4 ingredienser, som I selvfølgelig skal prøve, og som går hånd i hanke med senseprincipperne:

 

After Eight Cookies

Til 10 små cookies skal du bruge

2 dl (glutenfri) havregryn

2 æg

40 g mintchokolade min. 70 % (fås i Netto og Coop. Hvis du vil have en meget intens mintsmag, put da lidt mere chokolade i)

2 spsk Sukrin Gold

Læs også 8 uger på sense – mit vægttab

 

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 C almindelig / 180 C varmluft.

Mix havregryn, æg og Sukrin Gold. Smelt 30 g. af chokoladen i et vandbad/mikrobølgeovnen, og tilføj den i dejen. Mix. Med en spsk klatter du 10 cookies på et stykke bagepapir, på en bageplade, og tilføjer de sidste 10 g. chokolade – grofthakket – ovenpå.

Smid dine cookies midt I ovnen til bagning i ca. et kvarter.

Tag dem ud af ovnen, flip dem om på ‘ryggen’, eller stil dem på en rist for at køle. SPIS!

OBS – spiser du efter senseprincipperne ligesom  jeg gør, kan du spise 5 cookies som en del af et fuldt måltid. 5 cookies indeholder 1 HF 4 (havregryn – kulhydrat), 2/3 fedt (chokolade), 1/2 HF 3 (æg – protein). Dvs. du skal spise dine grøntsager og en en halv HF3 (protein) mere for at have kværnet et helt sensemåltid.

 

Del på facebook
Del på Facebook

10 kommentarer til “Sundere, glutenfri After Eight cookies af 4 ingredienser”

        1. Hvis ikke det står i en opskrift har jeg ikke udregnet det, jeg har såååå mange opskrifter og det står i dem der er udregnet, ellers kan du sætte ingr, ind i Lifesum og udregne 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

Sund og spicy mexi bowl

Sponsoreret af Uncle Ben’s – Sund og spicy mexi bowl Drop den traditionelle salat – nu gælder det bowlen! Det er blevet super hipt at

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen