After Eight Cookies
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sundere, glutenfri After Eight cookies af 4 ingredienser

Hvem der opfandt bagværket, må ha’ været intet mindre end GENIAL! Uden kager, cookies, desserter og lækkert, fluffy brød, havde jeg ikke haft dette job! I og med, det blandt andet er mit arbejde at udvikle opskrifter, som mine unger elsker mit job for, kan jeg nærmest ikke komme i tanker om et andet erhverv der ville passe mig bedre! Selvfølgelig skal I have en kæmpe tak for, at dette lader sig gøre – for uden jer, var der knapt så mange kager på disken, til gengæld ville jeg måske (før jeg startede på sense), have smidt graviditetsdellerne en kende hurtigere 😉 Men det ville ha’ været så kedeligt… Her får I opskriften på de sygeste After Eight Cookies af bare 4 ingredienser, som I selvfølgelig skal prøve, og som går hånd i hanke med senseprincipperne:

 

After Eight Cookies

Til 10 små cookies skal du bruge

2 dl (glutenfri) havregryn

2 æg

40 g mintchokolade min. 70 % (fås i Netto og Coop. Hvis du vil have en meget intens mintsmag, put da lidt mere chokolade i)

2 spsk Sukrin Gold

Læs også 8 uger på sense – mit vægttab

 

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 C almindelig / 180 C varmluft.

Mix havregryn, æg og Sukrin Gold. Smelt 30 g. af chokoladen i et vandbad/mikrobølgeovnen, og tilføj den i dejen. Mix. Med en spsk klatter du 10 cookies på et stykke bagepapir, på en bageplade, og tilføjer de sidste 10 g. chokolade – grofthakket – ovenpå.

Smid dine cookies midt I ovnen til bagning i ca. et kvarter.

Tag dem ud af ovnen, flip dem om på ‘ryggen’, eller stil dem på en rist for at køle. SPIS!

OBS – spiser du efter senseprincipperne ligesom  jeg gør, kan du spise 5 cookies som en del af et fuldt måltid. 5 cookies indeholder 1 HF 4 (havregryn – kulhydrat), 2/3 fedt (chokolade), 1/2 HF 3 (æg – protein). Dvs. du skal spise dine grøntsager og en en halv HF3 (protein) mere for at have kværnet et helt sensemåltid.

 

Del på Facebook

10 kommentarer til “Sundere, glutenfri After Eight cookies af 4 ingredienser”

        1. Hvis ikke det står i en opskrift har jeg ikke udregnet det, jeg har såååå mange opskrifter og det står i dem der er udregnet, ellers kan du sætte ingr, ind i Lifesum og udregne 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top