Københavnerstang-milkshake
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sundere Københavnerstang-milkshake af 3 ingredienser

mit sensehold i sidste uge, fortalte en af de andre på holdet mig om et vanvittigt lækkert, sundere mellemmåltid, som får mig til at savle ned i tastaturet, bare ved snakken om den. Klassikeren – Københavnerstangen, som milkshake! Whaaaaat??? Den er lavet af 3 ingredienser, og som passer perfekt ind i en (oftest) sundere livsstil, som jeg prøver at leve efter. For det gode ved denne livsstil er jo netop at man ikke behøver at leve slavisk sundt, gerne må bælle kold rosé på de varme sommeraftener, og spise en is eller to i solen, uden at få dårlig samvittighed. Eller uden at tage på – jeg har faktisk tabt mig imens jeg bare sad der og hældte kold alkohol i struben.

Københavnerstang-milkshake

 

Københavnerstang-milkshake på få minutter 

Jeg har nu spist efter sensemodellen i 10 uger, og på de første 8 uger havde jeg et meget tilfredsstillende vægttab, eftersom jeg har slugt rigelige mængder af flydende procenter og indtaget ekstreme mængder chokolade, i forhold til hvad jeg er vandt til.

I like this shit! Og fordi jeg ved at mange af jer andre derude også er nogle lækkersultne labaner, synes jeg ikke at kunne være andet bekendt, end at dele opskriften på denne killer-milkshake, der med STOR glæde indtages af alle mand i Sydhavnshytten.

 

Det skal du bruge til én Københavnerstang-milkshake 

2 dl (plante)mælk – hvis du ikke drikker komælk kan du fx bruge havremælk 

Et skvæt (15 ml) sukkerfri ananassaft light fra Fun (kan fås i fx Fakta)

En håndfuld isterninger

 

 

Sådan gør du

Mix alt i en blender til isterningerne er knust, og milkshaken skummende. Drik Københavnerstang milkshaken med det samme – iskold!

 

Er det også din nye favorit milkshake? Skal du ha’ et stykke sund sensekage, at køre den ned sammen med? Så find flere senseopskrifter herunder, som du kan spise som et fuldt, sundt måltid:

 

Milkshaken svarer til 2/3 del af din daglige mælkeration hos sense, hvis du drikker almindelig komælk. Saft og isterninger er “gratis”. Én milkshake indeholder 70 kcal hvis du bruger minimælk.

 

Vil du ha’ endnu flere, sundere opskrifter, uden mel og sukker? Så find en masse her. 

 

 

 

Del på Facebook

6 kommentarer til “Sundere Københavnerstang-milkshake af 3 ingredienser”

  1. Jubiii – elsker dine opskrifter på lækkerier med få ingredienser👏🏼😋👩🏼‍🍳💛

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top