Sydhavnsmor
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting om Sydhavnsmor

Sydhavnsmor

 • Som barn var min yndlingsfilm “Sound of Music”. Min mor lejede den i PkayTime på Hvidovre Torv, og jeg så den mindst atten gange den weekend. I dag har jeg det virkelig svært med musicals.
 • Jeg skiftede skole i 8. klasse, primært pga. mobning. Som dog var stoppet på det tidspunkt, men jeg synes ikke klassen fungere godt sammen. Jeg har mødt hele banden 20 år senere, til reunion forrige år, og alle var skide søde og rare at være sammen med.
 • Min yndlingsfarve er for tiden okkergul. Det kan ændre sig. Umiddelbart har jeg altid været til grøn, fordi der er så mange møg pæne nuancer af farven. Pt har jeg lyst til at farve alle vægge okkergule. Og petroleumsblå.
 • Jeg er the-drikker med stort T. Kaffe har jeg aldrig set fidusen i. Jeg arbejdede engang, i en kort periode i studietiden, på en pillefabrik i Kødbyen, hvor alle bællede kaffe som jeg spiser mørk chokolade (det er store mængder!). Jeg forsøgte hver morgen at skylle to kopper indenbords på at være ligeså energiske som resten af Købyen kl. 6 om morgenen, men det resulterede i tynd mave og følelsen af jeg havde taget stoffer, fordi mit hjerte hamrende så hurtigt. I chokolade og is er jeg dog fan af kaffe.
 • Mit hadefag i skolen var matematik. Jeg kunne bare ikke fatte systemet. Interessen var større for drenge og diktat. Jeg var god til dansk, det var her jeg hev gennemsnittet op til middel.
 • Jeg har altid troet jeg havde sprogøre, efter min mor, der kan snakke (i hvert fald mere eller mindre) 13 sprog. Det viste jeg, efter jeg startede til italiensk på aftenskole, at italieneren jeg fik undervisning af, var mere interesseret i at lære mig noget helt andet, end sproget. Jeg stoppede efter et par måneder, og nogle få gloser rigere, efter han foreslog undevisning i sit eget hjem.
 • Jeg fik min første tatovering i 2009, i Australien. Jeg rejste dertil for at være i praktik, under min uddannelse, men det helte endte ret kaotisk, uden nogen praktisk, til gengæld med en tatoo på foden, af en dame, som jeg kalder Ulla.
 • Det første land jeg rejste til, udenfor Europa, var USA. Det var i 1995, sammen med min mor, hendes veninde og venindes søn, som er min ven, Silas. Silas er født præcist et år efter mig, d. 2. oktober 1983 (jeg er fra den lille årgang 82′), og vi er stadig gode venner.
 • Hvis du skal gøre mig lykkelig skal du servere vin eller mojitos for mig.
 • Jeg har aldrig spist bedre, og mere lækkert end jeg gør nu, efter jeg er startet på senseprincipperne. Læs her, hvordan det går med vægttabet efter 8 uger.
Del på Facebook

2 kommentarer til “10 ting om Sydhavnsmor”

 1. Anne Sandberg Madsen

  Så er du endnu en Sydhavns kvinde der kun drikker te, vi er efterhånden mange her i vores skønne hood. Måske vi skal danne en klub 😂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top