Gina Tricot
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Shop Insta-looks på budget

Indeholder reklamelinks (affiliatelinks)

Jeg følger 800 mennesker på Instagram. Både venner, bekendte, ukendte og kendte. Jeg følger folk jeg synes er spændende og sjove at følge, folk med humor, der rejser og viser verden frem via deres feed, og så følger jeg også en bunke mennesker jeg bare synes har en skide god stil. Oftest har jeg ingen chance for at erhverve mig noget af det de har på. YSL-tasker, Celine-solbriller og Stine Goya-kjoler. Jeg er en bette high-street tøs, primært fordi jeg ikke har råd til andet. Men heldigvis findes der masser af budgetvenligt, mega pænt kluns, til meget lave priser. Jeg har fundet en masse Insta-looks frem og linket til tøjet de har på, som alt sammen er møg pænt – efter min smag, som koster så lidt, at vi kan alle være med.

Vil du følge mig på Instagram, vil det være super hyggeligt – find mig på @sydhavnsmor.dk <3

Gina Tricot

 

(øverst)

BH SORT / HVID  

GUL/HVID TOP

GUL BIKINI – OVERDEL / UNDERDEL 


 

(midten)

NET-SHOPPER TASKE 

BLOMSTRET BIKINITOP 

SIV TASKE 


 

(nederst)

NEDERDEL + TOP

GULE BUKSER + T-SHIRT

JUMPSUIT (HVID MED GUL/GRØN)

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top