Sådan undgår du hård hud på fødderne
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Slip af med hård hud på fødderne

Ingen synes det er lækkert med hård hud på fødderne. Hverken at se på, eller selv være indehaveren af. Jeg er ærligt, virkelig dårlig til at pleje mine fødder. Jeg får ordnet dem får sjældent og bliver også altid jaloux når jeg ser andre kvinders velplejede fødder, fordi det lige rammer mig – jeg kunne i det mindste bare have taget noget neglelak på neglene, det gør meget. Alligevel kan fødder næsten slippe afsted med alt, hvis bare huden på fødderne er blød og pæn. Ikke hård og tyk, sprækket og klam.

Læs også DIY: Ansigts – og bodyscrub på under et minut!

Og her er det så at puddernedåserne.dk lige reddede min dag! For selvom jeg netop har fået filet fusser i Budapest, og de er jævn pæne og lækre at røre ved pt, så begik jeg endnu engang en kæmpe fejl – filen! Pigerne bag det geniale shønhedsdomæne, fortæller (fordi de ved alt om den slags!), at det gir’ mere hård hud at file eller bruge pimpsten, fordi den hårde hud bare gendannes. Så det kan godt være at mine fødder er okay lige nu, men snart er de… endnu værre, end da jeg fløj ind forbi foddamen i Budapest for at fixe fusserne!

Pigerne, der sælger deres eget mærke Pudderdåserne i fx Magasin og Matas har udviklet en ny creme, som hedder ALT I EN FODCREME, som indeholder fem aktive ingredienser, der tilsammen blødgør, heler og genopbygger huden, binder fugt og modvirker uønsket duft. Cremen er til os der har hård hud, tør hud og/eller revnet hud på fødder og hæle. Til dig der har sure og/eller svedige tæer. Cremen skulle efter sigende være VIRKELIG effektiv, og bruger du den jævnligt undgår du ovenstående problemer. UDEN at file! Pigerne råder os til at smide file og pimpsten ud asap!

Desuden fraråder de også at man tager fodbad – det udtørrer huden yderligere, så man skal ikke gøre det for at få pænere fødder – udelukkende for nydelsens skyld, hvis du er dén type 😉

Cremen kan købes HER (affiliatelink).

PS BLÆR: Da jeg postede følgende billede på min Instagram @sydhavnsmor.dk, kommenterede selveste Heidi Klum på billedet!!! Jeg tænker hun godt kan lide mine fusser, selvom de hverken er smurt ind i neglelak eller Pudderdåsernes fodcreme ENDNU! 😉

Sådan undgår du hård hud på fødderne

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Slip af med hård hud på fødderne”

  1. Uha ja, fødderne er generelt den mest oversete legemsdel vi har og vi er bare ikke særligt søde ved de fusser.
    De skal jo ellers bære os gennem livet, så jeg har nu altid ment at de fortjener den allerbedste behandling😊

    1. Nemlig 🙂 man glemmer dem virkelig tit, og jeg står altid – for sent – med beskidte fødder i nogle sandaler og misunder alle andre for deres velplejede fødder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

18 karat forgyldt kreol med multifarvet cz stav
Livsstil
Sydhavnsmor

Jeg udvider min bizz

I internetland, hvor der hele tiden kommer flere til, og hvor alt er usikkert, er det klogt at forny sig engang i mellem. At tage

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top