May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting jeg ønsker mig til ferien

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks 

Jeg er ved at være klar til at indtage juni måned med fire rejser! Det er rimelig vanvittigt at jeg skal rejse så meget på så kort tid, for siden jeg fik mine to poder, har budgettet været småt og vi har derfor rejst langt mindre end jeg godt kunne have tænkt mig. Jeg lægger ud med en venindetur på søndag, og så skal Uma og jeg hertil i midten af måneden, efterfulgt af to presseture – den sidste med hele familien. Jeg er sgu da heldig! 🙂 Men det er altså heller ikke fordi det er hverdagskost i Sydhavnshytten at feriere konstant eller blive inviteret på presseture, selvom det ikke er længe siden jeg vendte hjem fra denne tur.

Den runde taske af flettede strå kan jeg købe i massevis når jeg rejser hertil til september, fortæller alle. Men hvis man ikke lige skal et smuttur til de meget varme lande, og gerne vil dandere den pænt på stranden og i byen i den danske sommer, skal man sgu da ikke snydes for det 😉

Obs! Med koden 379601 får I 30 % på jeres dyreste vare hos Ellos (gælder også brands).

 

f82238db-162a-4da7-8eee-0039f5e2a53e

Blomstret bikini (findes også i badedragt) // Stråtaske

Solskærm // Badehåndklæde

 

003712ea-ce41-447a-baee-fab84a4c9db9

Solbriller // Sandaler

Silkekjole i farver // Rullekuffert

 

d751b1f9-966e-45d2-b5b0-cb2bdd374776

Leonederdel (findes også i kjole) // Toilettaske

 

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “10 ting jeg ønsker mig til ferien”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

VELOUR, VELOUR, VELOUR

Har nogen for tiden velour på, skal de altså ikke løbe mange gange rundt om min seng. Jeg er nemlig velour-besat. Det ses ikke, for

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top