I går, imens ungerne var ude og cruise i mine forældres nye speedbåd, nåede jeg både at gøre rent, lave de sunde romkugler, som ungerne fik lov til at spise til aftensmad (!), fordi de går fint som et sundt måltid i den nye sundere livsstil jeg kører nu, og arbejde + sidde lidt og fede den i de 24 grader 🙂
Avocado creme bruleen fik ungerne til dessert, efter romkuglerne – så’ det fandme fredag, hva? 😉
Jeg smagte den første gang på Café Livingstone, der ligger ved søerne. Jeg spurgte kokken hvilke ingredienser han brugte, og jeg har herefter selv udviklet følgende opskrift ud fra nogle lignende ingredienser, og hvis du er gla’ ved tanken om creme brulee, men også godt vil passe lidt på at dellerne ikke formerer sig alt for heftigt imens du kværner den, så prøv denne lækre satan.
Det skal du bruge til sukkerfri avocado creme brulee til 3 personer
- 2 (meget) modne mellem/store avocadoer
- 4 spsk kokossukker/ Sukrin Gold + lidt kokossukker/Sukrin Gold til toppen
- 180 g kokosmælk (den tykke creme)
- saft og skal af 1 økologisk lime
- Evt 1/2 tsk vanillepulver
Sådan gør du
Blend avocadokødet, og tilsæt de øvrige ingredienser og blend igen. Smid indholdet i to (creme brulee) skåle, og smid dem på frys i en time. Drys lidt kokossukker over og gi’ dem et skud med en gasbrænder. Voilá!Så er det bare op med lamsebassserne og nyde den lækre dessert 🙂
God weekend! <3
Find en mange flere mel- og sukkerfri opskrifter HER!
1 kommentar til “No bake avocado creme brulee af 4 ingredienser (sukkerfri)”
Den er jo ikke sukkerfri, når der er kokossukker i. sukker er sukker. tror jeg ville erstatte med sukrin, når jeg prøver den