May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min uge i billeder #14 + #15

I uge 14 og 15…

  • var jeg på kærestetur med min mand i Amsterdam. Hold kæft det var tiltrængt at stikke af fra hverdagen, kunne sove til vi vågner, drikke vin (næææsten) til morgenmad 😉 , besøge vores venner og ryge en masse  marijuana. OK, sidstnævnte ville jeg ha’ gjort for 10 år siden, men den slags kan jeg ikke røre mere. Jeg blir’ svimmel bare af at stå to meter fra en der ryger en cigaret – udenfor, i dag! Læs om min tur snarest, hvor jeg har nogle lækre insidertips fra det lokale folk 🙂
  • har ungerne, min mor og jeg været i Cirkus Arena i Bellahøj. Sofus var skrækslagen da vi skulle ind i Danmarks største cirkus – det eneste (og for sidste gang?) cirkus med elefanter i landet. Elefanterne var han ikke bange for, men klovnen. Lige indtil han så ham – rapperen Clemens spiller klovn – og så var han ikke til at rive ud af cirkuset igen. “Hvornår kommer klovnen? Hvornår kommer klovnen?”, sagde han hver gang han ikke var på scenen. Uma fik lov til (for 40 kr) at prøve at hoppe i en meget høj elastik I manegen efter showet, og jeg fik flashback til dengang jeg selv sad på femte række med min farmor og en popcorn og var slået helt tilbage af begejstring.
  • bestilte jeg DET HER (affiliatelink) lækre hotel i Barcelona, der ligger allerbedst i byen, takket være jer der anbefalede mig nogle fantastiske steder. Jeg kan slet ikke vente med at komme afsted (selvom jeg pt sidder med røven placeret ret så dejligt, i Marokko 😉 sammen på tøsetur sammen med Uma. Læs mere om det HER).
  • viste jeg ungernes værelse frem på bloggen – jeg har nemlig lavet en total makeover, på det bette værelse der blot rummer 7 m2, men nu både har sengeplads til to, mini-stue, skrivebord- og legeplads. Jep, jeg kunne sgu bo i bare det rum og ikke mangle andet end et køkken og badeværelse 😉 Se værelsets forandring og før- og efterbilleder HER.
  • er jeg blevet stillet spørgsmålet, som jeg ofte gør, om hvorfor mine børn er “hemmelige” på mine sociale medier<3 Læs svaret HER.
  • holdt jeg ungerne hjemme fredag og tirsdag fra børnehaven, da Amsterdam opslugte os fra fredag eftermiddag til mandag aften..
  • {Inviteret på pressetur~Reklame}… tog jeg onsdag formiddag til Marokko – en pressetur på fire dage, uden mand og børn, som man har kunne følge mere intenst ovre på min Instagram @sydhavnsmor.dk, hvor der ligger billeder og et hav af stories fra ferien. Jeg skriver snart et indlæg, hvor jeg deler en maaaase flere billeder også, om hvorfor jeg så pludseligt endte i Marokko (turen blev planlagt – for mit vedkommende, blot 9 dage før), hvad jeg lavede der, og selvfølgelig en beskrivelse af turen og det helt fantastiske land, som ALLE (!) besøger for tiden. Og forstår jeg hvorfor? Ja, for helvede! Det eneste jeg ikke forstår, er hvorfor jeg ikke oftere – også sammen med familien – ikke er der langt oftere! 🙂 Jeg var afsted sammen med en masse modebloggere og som I kan se på øverste billede herunder, faldt jeg på en vindblæst trappe og fik skudt et billede af en skønhedsblogger – casual og helt tilfældigt 😉
  • Viste jeg hele min bolig frem i gårdagens indlæg, fordi jeg har haft en fotograf på besøg, der har lavet en boligreportage af vores Sydhavnshytte. Scrawl ned til forrige indlæg og læs interviewet og se alle billederne fra mit hjem, hvis du har lyst 🙂

 

06b5fdfd-2dc2-42bb-a302-142f38fc1ffd
9b74fff3-c0f3-402b-bc19-a9f53d6c31712f95f498-9b85-47bf-a96e-5e4faf78159968ed1d89-70fc-45fd-87e4-71106e5fe68d4324912c-6fe6-42e6-aa66-474e5c0d408337c96ca2-26ab-4b97-996f-a48c3378842676b10b53-f9e2-4b53-a82b-2c7756202ddcc519c4d0-129a-4714-8a90-80630950bf821f7f096f-f5be-456e-a356-3a92bb90d577

Foto: Vibe Juul Sannig / iBoligen
Foto: Vibe Juul Sannig / iBoligen

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

DIY: Lav din egen billedvæg

Jeg har altid været fascineret af hjem fyldt med kunst og fotos på væggene. I Sydhavnshytten har vi en del af min fars malerier hængende,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top