Før- og efterbilleder: Kan man snyde sig naturlig brun på en pæn måde?

Jeg er altså ved at være lidt træt af at være en blegfis. Det kan jeg lisså’ godt sige, selvom det er skide moderne og alt det der, at være naturlig (bleg). Modsat er jeg dog heller ikke tosset med at rende rundt og ligne en solarieabe imens alle andre bleger den, og derfor har jeg ikke turde kaste mig ud i selvbruner junglen i år. Jeg har tidligere ejet selvbrunere der virkede som de skulle, og sidste år fik jeg sådan en bette serviet med, fra Mascha Vangs serie, der eddermanme holdt hvad den lovede – jeg blev hamrende brun (kun i fjæset) efter få minutter, og måtte rende rundt i flere dage og ligne én der var hjemvendt fra flere måneder i Asien, imens min krop skreg albino! Jeg har hørt rigtig godt om moussen fra St. Tropez, som laver forskellige slags selvbrunere. Den har jeg nu leget med et par gange, og nu forstår jeg godt hvorfor den har fået så god omtale. Lad mig lige slå fast, at dette indlæg ikke er betalt af nogen, at jeg blot skriver om denne selvbruner fordi jeg synes den er god, og gerne vil dele mine erfaringer med jer der også er blevet en smule træt af jeres vinterblege lårbasser og dobbelthager, lissom’ undertegnede.

EFTER- BILLEDE
EFTER- BILLEDE

Moussen fungerer således at man ryster flasken, efter at have iført sig handsker på (god idé, i hvert fald), herefter sprøjter man skum ud, og smører det ud i et tyndere lag i ansigtet og på kroppen, efter at have smurt fugtighedscreme på de steder man har tørre plamager. Det er også en smart idé at have exfolieret kroppen et døgn før 🙂

Det jeg synes der er særligt lækkert ved denne mousse, sammenlignet med en masse andre selvbrunere jeg tidligere har prøvet, er at man ikke får de der klassiske selvbruner-striber, den er nem at påføre (kræver dog hjælp til ryggen), den klistrer ikke og lugter heller ikke af selvbruner, men dufter rent faktisk godt, og så gør den dig ikke overbrun, således at alle dine kollegaer tænker “shiiiit, hvad skete der lige med hende?!”. Den holder ca. tre dage, hvis du dagligt tager bad, og det synes jeg personligt er rart. Til og med er den ikke dyr ift. mange af de andre selvbrunere på markedet (der lugter 😉 ).

Du kan få fingrene i selvbrunermoussen HER. 

Der er gået 10 minutter mellem billederne er blevet taget, så farven kan ses med det samme. Vil du være endnu brunere, bobber du dig bare op med endnu et lag! 🙂

Indeholder affiliatelink 

FØR-BILLEDE
FØR-BILLEDE

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *