May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min uge i billeder #13

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med*

I denne uge… 

 • smed jeg en lækker konkurrence overbord på min Instagram @sydhavnsmor.dk, hvor jeg ofte udlodder læææækre præmier, hvis bette jeg selv skal sige det 😉 Hop over og deltag, hvis I godt kunne bruge nogle lækre hudplejeprodukter fra økologiske Mellisa. Præmien har en værdi af ca. 800 kr. Jeg trækker vinderne (der er nemlig 2!)  i morgen kl. 20. I er meget velkomne til at følge mig på @sydhavnsmor.dk, hvor I som sagt ofte kan vinde åndssvagt lækre præmier, men også finde opskrifter og andre fifs, jeg kun deler derovre og i mine stories <3 🙂
 • havde Uma og jeg en alene hjemme-dag hvor vi læste bøger, snakkede, spillede og bestilte mad udefra fra WOLT som jeg er blevet TOTALT forelsket i – kender I appen? Med koden SYDHAVNSMOR får I 50 kr i rabat på første ordre <3
 • holdt jeg en suprisefest for min søster (og kæreste – han kunne bare ikke selv komme, så måtte afsløre gildet for ham inden så han kunne aflyse sin anden aftale), hvor vi var ca. 20 + mennesker i Sydhavnshytten. Vi åd kage til den store guldmedalje, selvfølgelig glutenfri (jeg havde hentet melblandinger fra Feelgood Bakery på Nørrebro), da min søster er glutenallergiker, og grunden til jeg startede al gluten-‘hysteriet’ på bloggen 😉 De blev – og blir’ begge et år ældre i marts og april, og der var flere gode grunde til at holde en fest. Jeg elsker (åbenbart) surprisefester, jeg har tidligere holdt for min søster og for knap 5 år siden holdt min søster og jeg en 60 års fest for vores forældre. De anede ingenting, troede de skulle til noget fest jeg holdt, fordi jeg var blevet kandidat, men i stedet stod 90 af deres venner fra ind- og udland klar, til at overraske dem med fest, middag og ballade i et stort hus på Frederiksberg. Dét var fandme sjovt! Håber jeg også at de synes 😉
 • spiste jeg de få rester der var tilbage af denne My Little Pony-kage, jeg havde lavet (helt selv! 😉 ) til Umas fødselsdag sidste weekend. For hver dag der gik, blev den bare bedre og bedre. Skal stensikkert lave den igen, asap. Bare uden pynt 😉
 • har jeg set Peter Kanin i Cinemaxx sammen med ungerne. Sofus ville hellere se Hulemanden, og var lidt urolig undervejs, da han synes menneskerne der var med i filmen var kedelige. Uma var vild med filmen, og særligt titelsangen. Jeg må indrømme jeg heller ikke var heeeelt opslugt. Har næsten lige set Coco og Hodja fra Pjort, og de er sgu lidt mere underholdende, hvis du spørger mig (og Sofus) 😉
 • har jeg været til fødselsdag hos min søster og svoger. Han blev 29, og det fejrede vi med boller, vafler, kage, masser af snak og en tur på Skydebanen på Vesterbro (en af Kbhs bedste legepladser), som de bor ved siden af.
 • Tog Sofus og jeg toget frem og tilbage mellem Sjælør St og Nordhavn St – jeg spurgte lørdag morgen, imens Martin og Uma var ovre i vores bådhus, hvad han godt kunne tænke sig at lave. Og han sagde, uden at tøve, at han virkelig godt kunne tænke sig at tage toget. “Jamen, hvorhen?”, spurgte jeg. Og han svarede helt køligt; “bare frem og tilbage, mor!” Ingen destination var målet, vi skulle bare køre tog. Sikke nemme sådan nogle 3-årige (somme tider!) er. Andre dage er det ikke nok, at vi både skal i Tivoli, cirkus og have pomfritter, cola og is…
 • stod Uma op i morges og sagde med den største glæde i stemmen “Mor, så er det i dag vi skal på æggejagt”. Jeg havde (åbenbart – i et træt øjeblik, forrige uge) sagt ja til at hun da også skulle på sådan en påskejagt efter æg, men glemt alt om det. Panikkede lidt da jeg ikke anede om jeg kunne skaffe påskeæg (med chokolade i, selvfølgelig!) på dagen, men fik alligevel stablet et (halvsløvt – set i voksenøjne) projekt på benene, og ungerne var bare glade for at kunne køre chokoBørge rundt i hele krydderen.
 • Kastede jeg mig ud i at lave en gluten- og sukkerfri sød kartoffelkage med citronganashe på toppen, den blev voldsomt god, og opskriften kommer selvfølgelig på bloggen indenfor kort tid.
 • Købt det lækreste Cam Cam* sengetøj til Uma og Sofus hos Børnenes Kartel. Det er lige kommet og de elsker det allerede!

GOD PÅSKE, VENNER <3

745c9831-2ece-47b5-b4fd-593a487e7c42

e7c15ee0-b5b7-45e1-a608-aa3d79a90812

dcb52729-e517-4ab5-ba07-2093ba6b80e5

ae57bfa8-20c2-4f06-baf5-54e58943ae1a

Reklame: Jeg havde lejet et Myselfie-kamera til festen, og alle gæsterne var vilde med den. Der var virkelig en fest rundt Myselfie.dk, som alle var forbi flere gange i løbet af dagen, for at tage (skøre og sjove) billeder af sig selv. Jeg modtog den dagen før festen i en GLS pakkeshop rundt hjørnet, og skulle blot sende den afsted igen dagen efter samme sted. Meget nemt – ligeså nemt som at stille den op 🙂 Jeg har før været til julefrokost med Dillerbanden, hvor der også var lejet sådan en maskine og for nyligt var jeg til bryllup på Frederiksberg, hvor alle gæsterne også var helt oppe og køre over hvor god en gimmick det er at have sår’n en selfiemaskine til festen 🙂

16551625-296e-4589-bfed-a12c66d4e067

b5826cf9-3ad3-4a3f-a050-d60902c33b5f537630c2-22e6-47fe-9a58-685c81e4c3f7

ff4f06af-2278-47b4-a180-b413e8100cf5

 b9575280-a866-48e6-ae22-5592f341d455

Del på Facebook

2 kommentarer til “Min uge i billeder #13”

 1. Skønne billeder med dejlig stemning:-)
  Rigtig gode påskedage til du og familien og vennerne!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top