May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

My Little Pony kage

025094af-aa08-4bd1-851f-378a553a0648

Uma fyldt 6 i lørdags og eftersom hun hverken havde glemt hvilken flot prinsessekage hun fik da hun blev fem (se her) og Sofus’ 3 års Rasmus Klump kage (se her), sagde hun til mig for et par uger siden “mor, jeg ønsker mig en My Little Pony kage til min fødselsdag, for dem elsker jeg. Og du skal lave den, vil du ik`?”. Øhhhh, nej, det troede jeg faktisk ikke… for jeg er overhoved ikke særligt god til at pynte kager. Men så tænkte jeg sgu alligevel, at det var lidt sløvt ikke at forsøge sig ud i det, eftersom jeg fandt denne opskrift som lovede mig, at det ville være nemt at overraske sit barn med en fin kage 🙂 Fondent og kagecreme er ikke min store styrke eller interesse, men det lød forholdsvis nemt det her, så jeg kastede mig ud i det.

0b0eccbb-f22f-4633-832d-a4257280c285

Jeg besøgte min lokale slikpusher på Mozartsvej for at finde fint regnbueslik, og de farvede mini-knapper fik jeg til en 10’er i Flying Tiger, og så bagte jeg ligesom Sirlig en kage – i en rund form (jeg brugte en breadmaker.), som jeg næsten dagligt også bager brød i). Jeg prøvede faktisk også Anne au Chocolats hemmelige opskrift på gulerodskage af og doblede opskriften op, og hold da magle det var ikke et dumt valg. Flødeostcremen tilføjede jeg lidt naturlig blå frugtfarve som jeg har købt i supermarkedet, så farven blev mintgrøn, efter Umas ønske,  lysene havde jeg liggende fra en tidligere fødselsdag og de små My Little Pony figurer havde Uma i forvejen, så det var så nemt lige at kaste dem på kagen 😉

Jeg havde desuden lavet en enkelt portion mere af kagen, for at lave små cupcakes ved siden af – bagt i ca. 20 minutter, som også var pyntet med farvet smørecreme, regnbueslik og mini-knapper og nogle Unicorn cupcakesforme. Så var man sikker på ikke at gå ned på kage, hvilket jeg sgu ikke vil løbe nogen risiko med 😉

Uma var glad, og jeg var sgu ærligt talt liiidt stolt. For selvom det var nemt, vidste Uma det jo ikke 😉

Det behøver ikke være svært at imponere sine unger og sig selv 😉 Om gæsterne synes kagen var lisså’ fin som jeg selv, aner jeg ikke, men de efterlod ikke mange rester på tallerkenerne, så jeg smagen fejlede i hvert fald ingenting, tror jeg 🙂

Sofus, der fylder 4 til oktober har allerede bestilt en Star Wars kage. Så I ved hvad jeg poster i slutningen af oktober 😉

8eb35a1b-5019-4c1b-9f92-7441da1a868f

821732a9-2880-42d6-9184-5f0fc43cb6fd

b14a17ab-929e-452d-ac61-46e162480013

a2c190d9-c8af-4641-bb23-aa9729382aec

Del på Facebook

1 kommentar til “My Little Pony kage”

  1. Stort tillykke med Uma:-)
    Virkeligt flot fødselsdagsbord med mange lækkerier.
    Rigtig god påske til du og dine:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

Mit SYDHAVNShjem

I dette indlæg viser jeg en lille bid af mit SYDHAVNShjem. Maleriet på billedet herover har min far, Ole malet. Det er vel næsten tre meter

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top