May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

FORÅRSFARVEN – GUL OG GLITTER

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks
Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Selvom det ikke lige er til at mærke eller se, så er det officielt forår og har faktisk været det en måneds tid nu. For lidt mere end seks år siden, sad jeg iført en gul stropkjole og en meget meget tyk mave, tæt ved min bopæl, ved Gammel Strand, i det indre København. Jeg sad egentlig bare dér, i solen og bagte – midt i marts, og ventede på Uma skulle gøre sin ankomst. Hun var ventet i april, men gad ikke vente så længe, hvilket jeg godt kan forstå, for solen skinnede så flot og varmt den dag hun blev født. Der var virkelig forår i luften, og alle rendte rundt i nærmest ingenting. Præcist samme dato i år sad jeg indenfor, og kiggede ud af mine vinduer, ned på en snebeklædt vej, med is på bilruderne. Men jeg tror på, selvom foråret ikke har vist sig fra sin bedste side endnu, at det gode vejr er på vej. For det fortjener vi efter en dårlig sommer sidste år, synes jeg 🙂 Og når solen vil skinne på dine (og mine blegfede) lårbasser, vil i hvert fald jeg hoppe i gul beklædning, for den farve elsker jeg. Gul er en positiv farve der gør mig glad.

Jeg har fundet nogle ting, de fleste på budget, der sandsynligvis kommer til at fylde mine (garderobe)skabe op dette forår 🙂

883db7c8-8ba0-44c6-80f8-f5ca65120353

Sennepsgule satinsko // Pullover

Lysegul taske // Bikinitrusse

 

687ab16d-7689-4d39-993b-2fdeed1d34a1

Lædertaske // Bikinioverdel

Kjole // Hårspænde, glitter

e3e004d7-8147-4d44-8410-48a9f4dd7f20

Hårbånd // Ray-Ban solbriller 

Elastik // Glimmersokker

0e96d975-2970-48d3-be7b-1b842a83467e

 

 

Banan T-shirt 

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top