May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sukkerfri vegansk chokoladeis af 3 ingredienser

Det er noget nær himlen at sætte tænderne i denne chokoladeis der ikke blot smager gudelækkert, men oven i købet også er både sukkerfri og vegansk og lavet af kun 3 ingredienser. Hvorfor jeg ikke har lavet den før, ved jeg simpelthen ikke, men det er edderrådme dumt i hvert fald. Fra nu af bliver den stensikkert produceret flere gange ugentlig, da den ikke indeholder andet end sundere gode sager for kroppen og er så nem at lave at man tror det er løgn. Jeg kunne simpelthen leve af is, det gør jeg faktisk næsten også. Ikke af en vegansk slags, men en proteinrig is, der blot indeholder grøntsager og salt-karamelproteinpulver.  Men her får I opskriften på en sukkerfri vegansk chokoladeis af 3 ingredienser:

b40e9e76-b329-4903-a2c6-6f04d8c229a5

Det skal du bruge til den sukkerfri, veganske chokoladeis af 3 ingredienser (2 personer)

3 bananer

2 spsk. peanutbutter

2 spsk. usødet kakao 

Sådan gør du

Skræl 3 bananer og del bananer i nogle bidder. Smid bidderne i en frysepose og læg bananerne på frost natten over. Når bananerne er frosne smides de i en blender sammen med 2 spsk peanutbutter og 2 spsk usødet kakao. Hele balladen blendes. Hvis din blender har svært ved at tage de frosne bananer kan du enten lade dem tø lidt op inden den får en blendetur, eller du kan tilføje blandingen en smule vand eller (havre/mandel/soya)mælk. Lad balladen køre rundt til det er blevet en glat masse og servér isen straks. Spiser du ikke hele portionen på én gang, kan du gemme resten i en fryseboks og tage den op 20 min. inden du vil kværne isen en anden gang. 

Se også HER hvor nemt du laver P-tærter af bare 3 ingredienser, som er gluten- og sukkerfri. De har VIRKELIG hittet på bloggen, og de er virkelig også GODE <3

Læs også… vegansk brownie af 3 ingredienser 

0cc31ed5-4b64-41bd-ada0-bdff08c87d7a

Del på Facebook

1 kommentar til “Sukkerfri vegansk chokoladeis af 3 ingredienser”

  1. Kan man egentlig ikke bare blende det hele, og så fryse det, og tage op ved lejlighed ??
    Så er det lidt nemmere at blende bananerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

glutenfri græskarkage uden sukker
Glutenfri
Sydhavnsmor

Glutenfri græskarkage uden sukker

Denne glutenfri græskarkage uden sukker var egentlig en videreudvikling af græskarpandekagerne jeg delte opskriften på for kort tid siden. Jeg elsker jo at spise (sundere)

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top