May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

En revolutionerende eltandbørste – den bedste jeg har brugt!

Modtaget i gave. Indeholder affiliatelinks (reklamelinks)
Modtaget i gave. Indeholder reklame ifa. affiliatelinks

5e9b2709-b0e4-44f8-8d65-67521eba622b

5d97cadc-1bed-4c4f-b12f-a5682f7a518f

En af de ting jeg lægger først mærke til hos andre, når jeg kigger på dem, er deres tænder. Jeg har tidligere haft huller, og drikker nok også lidt for meget the end godt er, for at undgå gule tænder. Men én ting jeg går meget op i, er at have hulfrie tænder, så jeg ikke ender med gebis en dag. Derfor børster jeg mine bisser mindst to gange dagligt, og lige gyldigt hvor (fuld eller) træt jeg er, springer jeg aldrig en børstning over.

Det er jo ikke ligefrem sjovt at børste tænder – og det synes mine unger på 3 og 5 heller ikke. Men når det er sagt, kan man sagtens gøre det nemmere, og sjovere – og det er det blevet herhjemme det sidste stykke tid, hvor ungerne og jeg er begyndt at bruge e-tandbørsterne, ISSA, fra FOREO. FOREO er nok mest kendt for deres ansigtsrengøringsbørste Luna Play, som jeg endnu ikke har fået pøllefingerene i, men jeg har planer om at købe den, selvom den  ligner et eller andet fra en sex-butik, da den – efter sigende – skånsomt  fjerner døde hudceller, renser tilstoppede porer for makeup-rester, plus tager 99,5% af skidt og olie væk fra huden.

Under modeugen, som jeg (desværre) ellers ikke har stor tilknytning til, var jeg til et event hvor børnene der deltog fik en goodiebag med hjem, og i den lå der de fineste farverige elektriske tandbørster, som Amaze Press havde sponsoreret. Jeg havde intet avl med, så fik ikke børstet bisserne sjovt den aften, men vidste med det samme, da jeg hørte om egenskaberne og så hvor fantastisk seje de var, at vi da også skulle være med på moden og få grabberne i de nyere eltandbørster, her i Sydhavnshytten.

Eltandbørsterne fra FOREO findes til både børn og voksne, er lavet af silikone, og har et unikt hybridbørstehoved, der gør den stærk mod plak, samtidig som den er skånsom mod tandkødet. Da jeg pakkede tandbørsterne ud af den fine indpakning de kommer i, blev jeg faktisk lidt bekymret for, om silikonen kunne rense vores tænder godt nok. Derfor spurgte jeg min tandlæge, da jeg var inde for at få et tjek og en rens i forrige uge, om han mente at FOREO var et godt valg, og det mente han bestemt. Dog er prisen på ISSA Hybrid – til voksne pænt høj, men jeg synes HELT sikkert, at den er det værd.

Børstehovederne holder i op til et et år, men jeg vil dog nok pga hygiejnen selv skifte ungernes og min eget hvert halve år, selvom børstehovedet indeholder op til 10.000 gange færre bakterier end en tandbørste med nylonbørste. Både ISSA Play (til børn fra 4 år) og ISSA MIKRO (til børn fra 0-4 år) har  indbyggede timere, så efter to minutter smiler et lille lysende ansigt der sidder på tandbørsten, og så ved ungerne (og jeg) at børstningen har været god nok. Husk lige at børn skal have børstet bisser af deres forældre til de er 10 år. I hvert fald, hvis du ønsker for dem, at de stadig skal have dem, når de er voksne 😉

Jeg blev sgu nødt til at lave et lille skriv om de her – både flotte, revolutionerende og fantastiske – eltandbørster, som er den bedste, jeg i mit 35-årige liv, har brugt. De er bare 1000 gange sejere end dem vi ellers kender, som kræver stativ og et stik for at lades op. FOREO-tandbørsterne fylder langt mindre i toiletskabet, og efter første opladning, som varer en time, holder batteriet i op til et år, før det er nødvendigt at oplade igen.

Herunder kan du finde links til ISSA-tandbørsterne:

ISSA MIKRO er for de mindste (0-4 år)

ISSA Play er til børn fra 4 år, og fås i flere farver, fx turkis.

FOREO ISSA HYBRID er til voksne og findes i mange flere (fx lidt mere maskuline 😉 ) farver her.

Andre der har (gode) erfaringer med ISSA-eltandbørsterne? 🙂

64fce348-e7f4-49f4-a4c4-79398dc301f6

 

 

 

 

 

Del på Facebook

1 kommentar til “En revolutionerende eltandbørste – den bedste jeg har brugt!”

  1. Jeg passede dine børn i går aftes, May, og tandbørstningen før sengetid, som tit betyder en lille kamp med ungerne, gik legende let -;) De syntes det var en fest at børste tænder (!) Og ja, meget nem og behagelig at bruge og let at gå grundigt til værks med. Kh mormor

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top