May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Et shot der formindsker porer i huden – sydhavnsmor.dk

Reklame for New Nordic
Reklame for New Nordic

7c42a251-a812-42f5-8f70-66ce267ec44c

Kan I huske at jeg for en måneds tid siden skrev at jeg skulle teste nogle små drikkeklare ampuller, der indeholder tagestes (en plante med frisk grønt løv og med blomster, der kan minde om nelliker) og vitamin C? Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud. Nu har jeg hver morgen, i forbindelse med morgenmaden og mine daglige vitaminer indtaget den lille shot Skin Care™ Hyaluron Shot fra New Nordic.

Jeg har ikke altid været særligt god mod min hud. Mest af alt fordi jeg ikke rigtig forstod vigtigheden af det. Som yngre badede jeg flere gange ugentligt i solarie, rensede aldrig min makeup af om aftenen – heller ikke den tykke festlige af slagsen, som jeg sagtens kunne finde på bare at friske op dagen efter, uden at blive fjernet først 😉 Jeg har aldrig været virkelig stalket af bumser og uren hud – bortset fra de klamme sorte hudorme, som rendte efter én i de spæde teen-age år, og stadig kan gøre sit indtog, selvom man er godt oppe i 30’erne…

Dumt at jeg ikke har passet bedre på min hud tidligere, for førhen slog virkelig meget ud. Hvis jeg fx kløede mig på kinden bulede min hud flere millimeter ud, og slog jeg mig kunne jeg have en bule i flere dage, end normalt var. Og så har jeg altid lidt rigtig meget af tør hud. I ved, sådan at det faktisk kan skælle lidt på den knap så rare måde, hvis jeg ikke sørger for at fugte min hud godt og grundigt. Hvilket – jeg i dag har fundet ud af – også inkluderer en god omgang afrensning før sengetid, en god fugtmaske og 8 timers søvn. Sidstnævnte er dog ofte en by i Rusland med to børn under 6 år 😉 “Det kommer”, siger folk. Jeg ved sgu ikke om jeg helt skal tro på dem…

e78885af-c14b-4ee1-9001-8aa5336a5675

Jeg har som fortalt, i en lille måneds tid, testet de små drikkeklare ampuller, Skin Care™ Hyaluron Shots.

Det anbefales at tages i minimum 24 dage for en god virkning. Herefter tages 2-4 drikkeampuller ugentligt efter behov. Indholdet i de små shots fugter huden indefra, og jeg har tidligere hørt en masse om dem, da det i noget tid har været et celeb-must-have – og den slags nyheder kommer altså også til Sydhavnen 😉

Det sidste stykke tid har jeg fået meget ros for min flotte hud. Det er svært at sige om de (også) kunne se at min hud er flot(tere) end før, eller om den bare havde en god dag. Men jeg bliver så skide glad, for det er ikke sååå tit jeg ellers ligefrem bliver rost for min ellers lidt rosacea hud, der normalt nemt blusser op. Jeg har selv bemærket at min hud er blevet mindre rødlig – hvilket måske har skyldtes at jeg har haft ekstrem tør og irriteret hud, og så har jeg fået markant mindre synlige porer. Jeg er klar over at intet kan fjerne dem, men man kan sagtens gøre noget for at de ikke ligger der på hudens overflade og skriger efter at blive set 😉 Og det kræver ikke det helt store.

Det er nogle drikkeklar hyaluron beauty shot med naturlig havtorn smag. De er fri for kunstige smags- og farvestoffer. Der er lavet flere undersøgelser med produktet, som viser at man også får færre rynker og mere fin og spændstig hud. Huden mister nemlig både fylde og fugt når niveauet af hyaluronsyre mindskes med alderen. Heldigvis holder jeg naturligt rynkerne væk med mit (sundere) bagværk, så det er svært for mig at give et resultat af netop dén effekt 😉 Dog vil jeg sige at min hud er blødere og mere behagelig at røre ved end før, og at min hud er mere strålende – også trods det kedelige vejr udenfor. Det er virkelig dejligt at have det godt med sin hud, for det er jo det første man ser – og tør hud er bare ikke særlig charmerende, eller rart at rende rundt med 🙂

VIND!

Jeg har fået lov til at udlodde 3 x 24 Skin Care™ Hyaluron Shots, således at tre heldige vindere kan løbe afsted med drikkeampullerne og få lov til at prøve dem på egen krop/hud 🙂 Du deltager ovre på min Instagram @sydhavnsmor.dk – så skynd dig over og vær’ med. Jeg trækker de tre vindere onsdag 🙂

 

Del på Facebook

8 kommentarer til “Et shot der formindsker porer i huden – sydhavnsmor.dk”

  1. Spændende og jeg er sikker på vi skal finde tilbage til naturens planter, både hvad angår sundhed og skønhed mv.
    Rigtig god uge ønskes!

  2. Er også i gang med de fantastiske shots, inspireret af dig 😉 og har sammen oplevelse, aldrig haft så blød og glansfuld hud 😄👍

  3. Camilla Møller

    Snøft. Jeg har tør hud og rød hud. Til gengæld har jeg ikke Instagram. Så jeg er helt udelukket fra konkurrencen 😓

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top