May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Banan-kanel ruller af 3 ingredienser (sukkerfri, vegansk, glutenfri)

b6376340-2469-4193-87be-f439701333c5

Ummenum, disse veganske og sukkerfri banan-kanel ruller smager himmelsk og indeholder kun 3 ingredienser, og da jeg delte et billede af dem på min Instagram, bad I om at få opskriften, så den skal I da ha’ 🙂

I sidste uge delte jeg min aller første Youtube-video hvor jeg viste jer hvor nemt man kan lave sukker- og glutenfri P-tærter af 3 ingredienser. I denne uge får I ugens opskrift på skrift, men jeg vender stærkt tilbage næste uge med en nye video til jer 🙂

Imens jeg sidder og planlægger hvilken af disse tre nye populære 2018-rejsemål jeg og familien skal besøge, kører jeg banan-kanel rullerne ned på stribe 😉 HER deler jeg i øvrigt et link som giver dig 200 kr i rabat på dit næste fly eller hotelophold, hos en af verdens største bookingsider, og den rabat kan man jo ligeså godt tage med, hvis man alligevel har planer om at booke en ferie på et tidspunkt 🙂 Har nogle af jer forresten allerede besøgt en af de tre nye populære rejsedestinationer, vil jeg meget gerne bede om tips og tricks 🙂 Tilbage til banan-kanel rullerne… de er melfri – og altså glutenfri, er nemme at lave, dog kræver de lidt tålmodighed ift tid, da de skal have et par timer i ovnen før de er klar til at slupres. De er ikke store i størrelsen og fungerer derfor som en snack, og ikke som en hel kage. 2 personer kan sagtens køre alle 10 ruller ind.

 c114d976-d69b-4ccc-9468-515d2df2f4b5

Ingredienser

3 ikke-modne bananer 

10 bløde dadler – udstenede

Evt et nip vanillepulver

Lidt vand (1/2 dl)

Lidt kanel som drys

Sådan gør du

Tænd ovnen på 120 C (almindelig)

Skær dine tre bananer på langs, hver banan skal skæres i 3 strimler. Grunden til bananerne ikke skal være for modne er at de i så fald falder fra hinanden.

Læg bananerne på en bageplade og bag dem i ovnen i en time.

Tag bagepladen ud og flip bananerne over på den anden side, med den bagte side nedad. Lad dem køle i 20 min.

Blend dadlerne, vand og vanillepulver med en stavblender.

Smør cremen på dine bananer og rul bananerne sammen som de var en snegl.

Smid bagepladen retur i ovnen, og lad dem bage yderligere en time på 120 C.

Tag dem ud af ovnen, lad dem køle og spis dem. Hvis du ikke spiser dem alle med det samme, skal de opbevares på køl.

Jeg vil i øvrigt VIRKELIG anbefale jer alle at følge Sund_Inspiration på Instagram. Almedina der står bag profilen laver de sindssygeste, lækre gluten- og sukkerfri ting, som absolut er overskuelige at lave. Jeg har selv kendt til hendes profil i noget tid, og jeg tror helt bestemt at I der godt kan lide det er gluten- og sukkerfrit også vil få stor glæde af at følge hende og nappe hendes lækre opskrifter på mad, kage og desserter. Det var bare et lille tip <3 

Vil du have andre opskrifter med kun 3 ingredienser? Så se her…

– alle opskrifterne er uden mel og sukker, dvs. de er glutenfri

No-bake blåbærtærte 

Vegansk brownie 

Slankepandekager

Raw brunkager

Sprøde og sunde vafler

Vegan cookies 

Valnøddekage

Fettucine

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top