May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

De hotteste rejsemål i 2018 + fly og overnatning med rabat

Annonce for Booking.com – De hotteste rejsemål i 2018 + fly og overnatning med rabat

5ae76e68-c63f-4d36-a495-2202612983f8

Har du søgt efter drømmerejsen, imens vinteren fryser dine kinder? Så er du ikke alene. Jeg har netop købt to rejser til Amsterdam og Budapest. I Amsterdam skal min mand og jeg bo hos venner og i Budapest, hvor jeg skal til med en veninde på spa-ferie i 5 dage uden børn, skal vi bo på dette fine hotel, som har en af de lækreste spas tilknyttet hotellet. Man kan nemlig komme billigt afsted til begge storbyer, og bo centralt og billigt.

Mit nytårsforsæt er at jeg skal rejse mere i 2018. Jeg drømmer om en sommer med stensikker hedebølge (jeg tør ikke satse fuldt ud på den danske sommer!), med god mad, masser af iskold hvidvin og flotte strande, sammen med familien. Jeg har fået øjnene op for nye destinationer, der åbnede op for omverdenen for ikke så længe siden. Jeg synes det er sjovt at prøve nyt, og eftersom netop dé destinationer er blevet spået til at blive de aller hotteste rejsemål i 2018, må jeg da også prøve dem af 😉 Billige flybilletter og overnatning har jeg fundet hos Booking.com. Booking.com er en af verdens største onlinevirksomheder indenfor rejser. De forbinder os rejsende med verdens største udvalg af overnatningssteder, herunder alt fra lejligheder, feriehuse og familiedrevne B&B-steder til 5-stjernede luksusresorter, træhuse og sågar igloer. Man kan både finde flybilletter, tog, hotel, restauranter og billeje hos Booking.com.

Jeg overvejer om vi skal rejse lidt udenfor sæson, i enten juni eller september, for her kan man ofte finde både fly og hotel en anelse billigere end i højsæsonen. Rejser vi fx juni kan vi komme afsted til Albanien – som er én af de lande som skulle blive meget eftertragtede rejsemål – for under 1700 kr/pr person.

Helt særligt har jeg fået lov til at give jer en rabat på 200 kr når I booker fly eller hotel gennem Booking.com HERPengene får I når jeres ophold er overstået.

4357c2b0-3ad1-474b-be21-f91295667bbb

Jeg er dog usikker på om jeg kan svigte landet jeg har besøgt flest gange – Grækenland. Billederne herunder er taget i sommeren 2011, hvor jeg fandt ud af at vi ventede Uma. Vi havde faktisk netop fortalt mine forældre om familieforøgelsen på det øverste billede herunder, som er taget på Santorini.

95903a5d-13b0-48da-8f7f-717b061da347

Malta er absolut heller ikke et dumt ferievalg. I 2010 rejste vi med en flok venner til den smukke ø, hvor vi havde lejet et privat slot. I kan læse mere om ferien her. 

db736cd7-a346-4be0-8853-ace90f8d7b73

Albanien og Montenegro

Når det gælder varme- og stranddestinationer til sommer er Kroatien gået hen og blevet et nyt slags Grækenland, Spanien og Tyrkiet. Men nu er Albanien og Montenegro blevet det nye Kroatien!

Albanien skal man tage til hvis man vil have meget for pengene. Det koster under 100 kroner at spise god mad ude inkl. vin per mand. Og vinen skulle endda være rigtig god, har jeg hørt! 🙂 Jeg har både hørt – og set billeder af de smukke, smukke strande, den flotte natur, og den spændende historie og at Albanien har et super lavt prisniveau ift. europæiske priser, er jo et kæmpe plus, for så snupper vi da lige 3 uger i stedet for 2 😉

Montenegro skulle minde en del om Grækenland, som det var i 80’erne.

I der følger lidt med her på domænet kender måske til min kæmpe begejstring for de stille græske øer. Forrige sommer besøgte jeg Sikinos, som I kan læse om her.  Øen er meget fredelig, ikke særligt turistet og der ligger flere fine hvide sandstrande, hvor børnene trygt kan bade. Et rent paradis. Det er nemt at komme dertil – enten via Athen eller Santorini og båd. Man kan også finde hyggelige pensionater der er til at betale her.

Montenegro skulle (heller) ikke være overturistet, men tilrettelagt for turister. Byer som Kotor, Budva og Tivat skulle være fine og jeg har fundet virkelig fine hoteller til få penge i alle tre byer, som jeg har søgt på her.

ec857606-de65-461e-b335-c9c37bd7b6d9

Et par måneder efter at vi havde afsløret den store nyhed i Grækenland, tog vi sammen med mine forældre og søster til New York i september. Vi gik rundt i gaderne i storbyen jeg er stor fan af, i shorts og t-shirts og solede i Central Park hvor de også har et stort badeområde i sommerperioden.

3d391be6-2b78-47ab-b938-1a9d330a3717

Da jeg mødte Martin i 2008 var jeg på vej på et 7-måneders ophold til Australien. Jeg kom dog hurtigere hjem, og kort efter jeg ramte Danmark bookede vi en måneds rejse sammen til Cuba. Absolut en af de bedste beslutninger vi har taget sammen, ud over at lave to børn 🙂

afa0edf2-76eb-417d-883c-77ecee7585d4

Men der er også… Georgien

Georgien er også spået som et af de hotteste rejsemål i 2018. Med blandingen af Art Noveau-facader, ortodokse kirker, loppemarkeder og restauranter med KGB-temaer skulle Tbilisi være den sejeste hovedstad i Kaukasus. Desuden skulle naturen være helt storslået i Georgien, så den rejsedestination kommer stensikkert på min ferieplanlægnings-liste indenfor de næste år, når ungerne er liiiidt større 🙂

60cfe814-2985-4154-bdae-6b14cd80cae1

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top