May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min uge (i billeder) #4 – sydhavnsmor.dk

I denne uge…

may1

…har jeg (heldigvis) været så meget til stede, at jeg faktisk har glemt at få taget billeder – og dele dem på min Instagram – af de fleste ting jeg har lavet, hvilket jeg egentlig ser som en god ting 😉 Jeg vil dog alligevel prøve at blive bedre til at huske at knipse lidt mere fremover 🙂

d0f2e37d-ca77-4b21-b107-a44b7538aaa8

…udgav jeg min aller første Youtube-video, og havde dermed premiere som Youtuber i dag (søndag), som er en ting der blir fast – at jeg fremover også laver videoer. Og hold kæft det bare sjovt at filme, og endnu sjovere (og lidt pinligt) at se, haha. I min første video viser jeg hvordan man super nemt lige bikser nogle sukker- og glutenfri P-tærter sammen af kun 3 ingredienser. Se videoen HER (og nap opskriften) og subscribe dig endelig også HER til min Youtube-kanal så du automatisk får besked når jeg laver en ny video 🙂 Man må jo prøve at følge med de unge.. 😉


…fik jeg ENDELIG taget mig sammen – efter to måneders tilløb – til at tage ned og træne i Fysisk Form. Jeg oprettede mig for to måneder siden i deres center på Amager, der ligger i en sidegade til Holmbladgade, og har nogle lækre lokaler. Men Vesterbro-afdelingen på Vesterbrogade er tættere på Sydhavnshytten, så derfor bliver det der jeg kommer til at slå mine folder. Jeg elskede det seriøst, og jeg var sgu skide god. Jeg løb i stive 10 minutter med en gennemsnitshastighed på 9 km/t EFTER at have roet 5000 meter og steppet meeeeeget længe, asså’ – min kondi er ikke heeeelt så dårlig som jeg havde forventet. Og for lige at toppe den gik jeg hjem på mine (bare – ok, dét er løgn) fødder, efterfølgende, 3 km. Jeg måtte jo på en eller anden kompensere for de 2 måneder hvor det hårdeste jeg havde lavet af fysisk aktivitet var at løfte min arm til overskabet for at finde slik… Er ret tosset med at det ikke er sådan et oversmart Hej-Jeg-Hedder-Prinsesse-Alexandra-Eller-Nik-Og-Jay sted, som dér jeg trænede før jeg avlede unger. Dengang tog jeg jo fuld krigsmaling på før jeg ramte træningscentret fordi halvdelen af det at træne handlede om hvordan man så ud imens… i Fysisk Form er det super afslappende, der er alle slags typer, men jeg tror gennemsnitsalderen er 40 år, og selvom jeg træner i byens hipsterbydel behøver jeg slet ikke at se lækker ud imens jeg træner – jeg håber dog lidt, at jeg kommer til at se lidt lækker ud efter træning 😉


Frankie Shaw as Bridgette Bird, Alexandra and Anna Reimer as Larry in SMILF (Season 1, Episode 2). - Photo Credit: LACEY TERRELL/SHOWTIME. - Photo ID: SMILF_102_1447.R.jpg

…anbefalede jeg jer i dette indlæg, 5 serier I SKAL se – og jeg mener det! Samtidigt har jeg fanget at Divorse’ 2 sæson med Sarah Jessica Parker er skudt igang, så de nye afsnit har jeg også slugt, og dem skal I selvfølgelig også se, for det er fisme også en genial serie.


49010fbc-2f41-42e7-a7fd-f77d0624c182

…begyndte jeg en sundere (og jo, lidt kedeligere) livsstil som betyder intet alkohol og under 1500 kcal om dagen – jeg tæller ikke, jeg får bare leveret mad til alle måltider, som nogen har regnet ud for mig, så det er hammer nemt – men virker det? Efter den uge har jeg tabt mig 900 gram og er det svært? Næ, det synes jeg ikke. Jeg savner dog min daglige (store) ration choko-Børge, men altså måske var ham Børge også med til at øse de 7 kg på mig, som jeg lynhurtigt tilføjede mammakroppen i november og december. Og mange spørger mig om jeg gravid. Nej, det håber jeg da virkelig ikke 🙂


…var jeg et smut i Rødovre Centrum for at få en omgang massage med olie, af en virkelig dygtig Thai-dame. Det lyder næsten lidt skummelt med Thai-massage i Rødovre Centrum, og hvorfor skulle jeg helt dertil? Jeg var blevet anbefalet netop dét sted af en af de søde kvinder jeg rejser på spa-ophold til Stettin med hvert år, og jeg kan kun anbefale det videre. 300 kr for en time. Og det gør ikke ondt, det er kun rart! 🙂


…var jeg til forpremiere på “Requiem” på Betty Nansen Teatret, som næsten kan kaldes min gamle nabo. Jeg boede på Frederiksberg Allé da jeg startede på seminariet i 2004, og fattede ikke at jeg boede så fandens lækkert, centralt og luksuriøst før jeg flyttede. Lidt om forestillingen:

I en række ufiltrerede, smertelige, groteske og humoristiske selvportrætter møder vi hende, der efterhånden bare finder manden latterlig. Ham, der tager piller mod civilisationsmigræne. Og skovsvinet, diagnosenægteren, quizmusen og kontorkværulanten.

Vi bærer alle på en hemmelighed. Noget, der er så skamfuldt, pinligt eller smerteligt, at vi aldrig siger det højt. I Hultbergs mesterværk REQUIEM får vi lov at kigge ind til det forbudte. Ind til hadet, forurettelsen, jalousien og mindreværdet, som flertallet oplever, men fåtallet indrømmer.

Nogle af scenerne fattede jeg ikke, andre gik rent ind. Jeg synes helt sikkert det er værd at tage ind og se.


…var jeg på Sliders nye restaurant på Enghave Plads og prøvesmage sliders med hele familien og et hav af andre søde bloggerladies og Allan og deres unger. Pisse irriterende at være på f****** livsstilsændring (læs: KUR!) når man får serveret svedige (mini)burgere front up i fjæset, samt Danmarks vildeste milkshakes ad libitum. Jo, jeg kværnede en lille burger og så tog jeg pænt hjem og åd nogle gulerødder. Fåååårk, januar er altid bare en kedelig måned… :/


…var jeg til dimission på min mands skole, da han i sidste uge blev færdig med sin (anden) uddannelse – der blev serveret kage i lange baner, og jeg var lige ved at revne af stolthed (altså sådan overfor mig selv), fordi jeg sagde nej. Så stolt at jeg gik direkte hjem, røg i køkkenet og kreerede disse mega lækre snacks… og åd dem. Med god samvittighed 🙂 Og jo, jeg var selvfølgelig endnu mere stolt af min mand end jeg var af at jeg ikke kværnede kage 😉

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top