May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 SERIER DU SKAL SE NU!!! – sydhavnsmor.dk

Jeg tipper ofte på min Instagram og gode (nye) serier, fordi jeg sluger gevaldigt mange af dem efter ungernes sengetid. Btw. kører jeg indtil lørdag en konkurrence hvor hele 5 personer kan vinde 2 billetter til en familieforestilling på et af Københavns ældste, og mest kendte teatre (deltag her).

TV-branchen er ved at gå helt død i den her ekstreme streamingstid. Men for fanden mand, så må de rubbe sig og komme lidt med på banen, for der er SÅ meget saftigt (og her snakker jeg ikke (kun) sex, hvis nogle har den slags beskidte tanker 😉 ) der ligger og venter på os hos Netflix, HBO Nordic og alle de andre betalingstjenester. Jeg har begge nævnte, og selv ser jeg pt mest hos sidstnævnte, mens ungerne sluger rigtigt meget hos flixeren. Her er 5 serier jeg har slugt så hurtigt, at jeg næsten fik dem galt i halsen 😉

smilf

SMILF (HBO Nordic) – den HAR I set, ikke venner? Ellers har jeg I virkelig noget guf til gode! SMILF foregår i Boston og giver en rå, ærlig og komisk skildring af en kvinde i tyverne, hvis tilværelse som ung, enlig mor spænder ben for hendes jagt på en partner, sex og karriere. Jeg ruller rundt af grin og græmmer mig på hendes vegne, når jeg ser den serie. Hun er så ærlig, sød og naiv på den dejligste måde, og så er hendes ex-mand så håååt at man sveder med savl, så snart han popper op på skærmen.

better

BETTER THINGS (HBO Nordic) – En komedieserie med én kameraposition, hvori Adlon spiller Sam, en skuespiller uden filter, som forsøger at tjene til dagen og vejen, følge med i sine døtres liv, more sig med en ven eller to, samt, muligvis, at finde lidt tid til sig selv indimellem. Hendes liv er morsomt at overvære, men man ville ikke ønske at leve det selv (kun nogle gange) 😉 Mine venner kunne have skudt mig for at sige dette, men jeg synes det første afsnit – eller måske de to første, var skide kedelige og havde derfor svært ved at hænge i. Men pludselig skete der noget, jeg ikke aner hvad er, og så blev jeg seriøst stjerneforelsket i Sam og hendes familie. Jeg kan slet ikke overskue at jeg ikke længere kan følge med i hendes lidt tossede liv, og det er netop hvad jeg synes der er så hamrende irriterende ved at se serier – at de slutter lige dér hvor man føler man endelig har lært dem at kende.

the-deuce

THE DEUCE (HBO Nordic) Endnu en snack, gøøørls! 😉 ”The Deuce” følger historien om legaliseringen af pornobranchen og dens efterfølgende vækst omkring Times Square i New York fra starten af 1970’erne til midten af 1980’ere, og serien beskriver det hårde miljø, hvor banebrydende øjeblikke i tilblivelsen af den amerikanske milliardomsættende sexindustri fandt sted. Snacken hedder i virkeligheden James Franco. Skrup ind og se serien nu, hvis I ikke allerede er kvalt i savl.

westworld

WESTWORLD (HBO Nordic) “Westworld” er en ambitiøs og meget fantasirig dramaserie, der hæver eventyr og spænding til et nyt og i sidste ende farligt niveau. I den futuriske fantasipark Westworld afviger en gruppe såkaldte androideværter fra deres programmørers omhyggeligt planlagte forløb gennem et foruroligende og afvigende adfærdsmønster. ”Westworld” præsenterer en række fremragende skuespillere anført af Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton og Jeffrey Wright, og serien er inspireret af filmen fra 1973, der blev skrevet og instrueret af Michael Crichton (”Jurassic Park”), og tv-udgaven er skabt af Jonathan Nolan (”Interstellar”, ”The Dark Knight”) og Lisa Joy (”Pushing Daisies”, ”Burn Notice”). Bare se den! 🙂

the-end

Meeeeen, jeg er også blevet totalt bidt af  THE END OF THE F****** WORLD, på Netflix, som er mit seneste serie-crush, der handler om en spirende teenagepsykopat og rebel, som hungrer efter eventyr, tager på et vanvittigt roadtrip…

Læs også…

5 serier du skal se på HBO Nordic

3 skide gode tidsrøvere

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top