May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min uge i billeder #3 – sydhavnsmor.dk

I denne uge…

76596e9f-692b-4f8c-a8c6-a53a3957f014

(blusen er fra Second Arrival og malerier i baggrunden har min far malet – se mere af hans kunst her) 🙂

966697af-59fc-417f-8dff-8bd153c4332f

… sluttede jeg ugen af i dag med at optage Youtube-videoer på Vesterbro. I formiddag optog jeg nemlig hele to film, som snarest deles her og på min nye Sydhavnsmor-Yoytube kanal, der er in the making 😉  I de to videoer viser jeg hvordan man skide nemt og hurtigt bikser nogle lækre gluten- og sukkerfri opskrifter sammen – begge af 3 ingredienser. Men der bliver alt muligt forskelligt larm på min nye Youtube-kanal, så I kan godt glæde jer 😉 Man bliver aldrig for gammel til at være ung med de smarte, vel?! 😉 Indtil da kan I følge med på min Instagram og se mine Instastories, hvis I gider 😉 Jeg kommer til at dele vidoerne med jer snart 🙂 I kan for øvrigt finde alle mine andre nemme opskrifter lige her. 🙂


864f8d9a-8380-426a-892b-3971d147a3ee

… startede jeg ugen med at spille Lorangobanko. Jeg var inviteret til bogreception i Egmont-huset, af Lindhardt & Ringhof for at fejre udgivelsen af “Juice Deluxe”, som Louisa Lorang står bag. Jeg smagte et par af hendes juices, som jeg virkelig må anbefale – og så vandt jeg fandme en slow juicer, som skulle være den bedste på markedet, ifølge Louisa. Vi spillede nemlig banko, og Louisa var (en herre large, sød og god) vært! Jeg havde min søster med, der virkelig havde heldet med sig. Præmierne var top lækre, så ovre på Instagram kommer jeg nok til at dele bunkevis af lækre juice-opskrifter den kommende tid 😉


… blev min mand færdig med sin anden uddannelse! Han blev bachelor i onsdags, og det fejrede vi selvfølgelig med plantebøffer, søde kartofler og en skide god rødvin 😉

2209cfe5-4296-40b1-95fc-fda6264a9525

… var jeg med min far på denne fantastiske café og spise aftensmad, inden vi vraltede videre gennem Sydhavnen, til det gamle posthus, hvor Sydhavn Teater pt. spiller “Marienborg, Nej Tak” – En ung kvinde er flyttet ind i Ingrid og Anker Jørgensens opgang – i lejligheden lige nedenunder deres den gamle. Nu sidder hun på køkkengulvet, midt om natten, og lader tankerne løbe. Hvad skal man gøre, når man har haft alle muligheder, men alligevel ikke kan komme ud af stedet? Pludselig blandes virkelighed og fantasi: som om tilstedeværelsen af Anker og Ingrids drømme sidder i væggene, og vil hende noget. 

Et fabulerende, aktuelt stykke samfundsdramatik skrevet af den reumertvindende dramatiker Julie Maj Jakobsen, med nykomponeret musik af Johannes Asbjørn Eberl Smed. Om at se verden igennem de priviligeredes briller anno 2018. Om Ingse og Anker Jørgensen, samfundet omkring os, og om os selv.

Helt fantastisk, skævt og anderledes – som altid, når Sydhavn Teater står bag! Kæmpe anbefaling! Forestillingen spiller t.o.m. d. 2. februar. Find billetter her 🙂


8afe32bb-f907-45a3-9504-7a03a23111f3

… var jeg lørdag med min veninde – som jeg rejser hertil med til maj, og hendes dejlige søn Otto i Sydhavnens minilegeland i Kvartershuset, sammen med Uma. Det er alt for sjældent at jeg ser dem jeg virkelig godt gider at se. Når dagene fiser afsted, fordi man bruger to timer på transport mellem Sydhavnen og Vesterbro (aflevere-hente børn-tid), så er der bare ikke meget dag tilbage. Og den der er prioriteres ofte på sofaen sammen med ungerne 😉 Og det er måske netop derfor jeg får lidt angst ved tanken om at springe ud i noget a la det her, fordi jeg så vil se mine venner og deres avl endnu sjældnere. Dét ville fannema ikke være en succes!

5f4cc645-c4d4-4233-8580-0f62507f1fdf

… hang jeg hele fredag ud med søde Josefine aka Yogamor, først på Den goe kaffebar (ja der hedder den altså!) og efterfølgende på Henckell, hvor jeg åd ovenstående dynge mad. Det sted må jeg simpelthen (igen) tippe jer om for for bare 60 sølle bananer får man et Storr solidt sundt måltid der smager skide godt! Jeg kunne ikke engang spise aftensmad selvom jeg spiste det her rundt middag. Og jeg er fannema hvad man kalder et stabilt madøre, så afsted med jer hvis I vil ha’ en ordenlig god peoteinbombe! 🙂 selvfølgelig så jeg også X-faktor fredag aften, og selvom jeg synes Remee havde valgt de rigtige til de varme stole var jeg lidt lun på ham Ali der, mest af alt fordi han så så pisse rar ud!

30cf7207-c883-4d71-9167-1b3d5d641b55

… havde jeg alkofri weekend, liiiige indtil min far ringede fredag aften for at høre om vi ikke skulle fejre Martin lørdag aften med middag og hans bedste rødvin fra samlingen… planen var ellers alkofri weekend til undertegnede fordi jeg høvlede for en hel uge i sidste weekend og i onsdags hvor vi fejrede Martins liv på den anden side af skolen! Den der Hvid Januar har stukket helt af, men hvorfor skal man også gå og gøre livet så skide surt for sig selv? Jeg kommer til at drikke igen i ugen. Jeg ved det. Og jeg kommer også til at spise burger. Mange burgere. Og fritter. Godt jeg starter til fitness her… liiiige om lidt 😉


5daccfed-8f56-49c5-bfc8-d3690c5468d8

… kastede jeg mig i dag frådende over mad og kage fra det veganske køkken hos Acacia på Gammel Kongevej, sammen med min familie. En del af en julegave min søster og jeg gav vores forældre til jul. Kæmpe anbefaling herfra. Alt er veganskg og glutenfrit.


… har jeg kigget efter hotel til rejsen jeg skal på med min veninde, men jeg kan ikke finde ud af om vi skal booke det aller dyreste hotel og gi’ den galler (man kan finde hoteller der ligger på top ti over byen til 800 kr/natten) eller om vi skal booke noget billigere og bruge pengene på spa i stedet? Jeg har desuden virkelig virkelig lyst til at rejse hertil igen. Jeg var der for ti år siden, som jeg har skrevet om her – hvor jeg næsten mødte Brad Pitt – jeg så i hvert fald Pamela Andersson 😉 Men så er jeg også begyndt at få øjnene op for en relativ ny populær rejsedestination – nemlig Albanien. Det ser så dejligt ud, og det skulle være det billigste (charter)rejsemål lige nu, med sådan ca. halv pris ift danske priser. Er der nogle af jer der har været der, for jeg må sige jeg er ret solgt på tanken om en ferie der? 🙂

Del på Facebook

1 kommentar til “Min uge i billeder #3 – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top