May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

30 grader, palmer og pool om vinteren – Guide til LA

Hej sydhavnsmor-læsere! Jeg, lillesøster Linn, besøger i dag bloggen med et indlæg om min sidste ferie, der gik til LA. Min kæreste og jeg havde i forlængelse af en tur til New York i november besluttet at nuppe 6 dage i LA for at få lidt sol og LA vibes inden vi igen vendte snuden hjemad mod kolde DK. Det var den bedste beslutning! Vi elsker begge LA og særligt når temperaturerne, når op over de 30 grader og solen skinner fra en skyfri himmel, som vi var så heldige at opleve, mens vi var der. Så her er min guide: 30 grader, palmer og pool om vinteren – Guide til LA.

img_4243
Vi boede denne gang på The Standard, Hollywood, der som navnet indikerer har rimelig standard værelser trods en temmelig høj dagspris, som skyldes den tilsvarende høje hipfaktor, men poolområdet er guld værd, når det er hot i LA og hotellet ligger centralt i West Hollywood med gå-afstand til masser af lækre spots på blandt andet Melrose Avenue. Vi lå det meste af tiden ved poolen, fordi alt andet ville være hul i hovedet, når det er november måned og det handler om at få slikket mest muligt sol inden man skal hjem til 6 måneders mørke og kulde. Men vi fik også gået en tur i Runyon Canyon, spist fantastisk god mad, besøgt museer og ikke mindst vores yndlingsområde i Downtown, det hippe Arts District.

img_4335

Billederne fra turen beskriver LA livet, som vi oplevede det denne gang. Vi havde ikke bil og spadserede det meste af tiden rundt og tog ellers en Uber, når det var nødvendigt. Det er absolut en god måde at opleve byen på, selvom du stort set ikke møder andre spadserende på fortorvet i bilbyen over dem alle.

img_4365
Poolområdet ved vores hotel The Standard, Hollywood. Kunne ikke få nok af den pool og selv efter mørkets frembrud er den jo et syn for guder.

img_4355
Shoppinggaden Melrose Avenue ved solnedgang.
img_4325 img_4327
Urth Café på Melrose avenue er altid på listen over ting, vi skal besøge, når vi er i LA. Den er også populær hos de lokale, for den er altid godt besøgt og man forstår godt hvorfor. De laver de lækreste salater, pizzaer, kager mm. Du får lyst til at bestille alt på menukortet, men begræns dig, for det kommer i enorme portioner. Men så meget desto bedre!
img_4254
Morgenkaffe ved poolen før dagens gøremål.
img_4312
To blege ferietyper på vej til poolen.
img_4361
Palmer bliver jeg aldrig træt af. Jeg burde bo i LA.

img_4303

Mere pool og pink baderinge. Her fik den ikke for lidt med solbadning og tilhørende champagne. img_4386
Sundhedsis og sundhedsvand i solen i shoppingcenteret The Grove. 30 grader og julemusik. LA i en nøddeskal.

img_4392
Hauser & Wirth galleriet i Arts District, der for tiden huser en virkelig spændende udstilling med Mike Kelley, som stærkt kan anbefales, hvis du er på de kanter.

img_4348
Jeg kan kun anbefale en lille sviptur til LA, da bl.a. Norwegian har billige direkte fly dertil og dollarkursen lige nu er forholdsvis lav. Det kribler helt i mine fingre for selv at komme af sted igen, når jeg ser på de her billeder af 30 grader, palmer og pool. Vi var heldige med vejret, men LA er jo fed uanset!

Læs også…

Travelguide til Ios

Spa og shoppeferie til Stettin på budget,

Sådan kan du også komme på møglækker og budgetvenlig sommerferie

Rejser til svimlende gode priser

Når min fem-årige rejser på ferie til Grækenland uden forældre

Guide: 48 timer i København

Budget travel guide: Sikinos – et græsk paradis 

Er du ikke bare rejselysten, men også ustyrligt kagesulten som mig, så hop over på Sydhavnsmors Instagram, hvor hun lige nu kører en lækker konkurrence indtil lørdag.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Malaysia guide
Asien
Sydhavnsmor

Asien – vi kommer nu!

Annonce for Jysk Rejsebureau    Vi har glædet os i et halvt år. Ja, faktisk har jeg vel glædet mig i mere end seks år,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top