May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kan man drikke sig til sundere og fastere hud? – sydhavnsmor.dk

 

Reklame for New Nordic
Reklame for New Nordic

Man kan drikke sig til energi. Men kan man også drikke sig til en sundere og fastere hud? Jeg har sagt ja til at lege prøvekanin i en måneds tid, for at teste om min tørre hud kan forbedres ved at indtage nogle små shots-lignende drikkeampuller der indeholder hyaluronsyre, der binder fugt til huden. Huden mister fylde når niveauet af hyaluronsyre – en naturlig forekommen fugtbevarende substans i huden – mindskes med alderen. Og selvom jeg ikke er gammel-gammel, kan jeg heller ikke længere prale af at have helt ung hud 🙂 Jeg skal skylle en Skin Caredrikkeampul ned dagligt, i minimum 24 dage. Herefter skal jeg fortsætte med at tage en shot ca. to gange ugentligt. Kosttilskuddet har til hensigt at supplere min kost og jeg skal ikke undlade at spise (sundt – som jeg virkelig prøver at gøre her i januar, fordi mine venner og mand ikke gider høre mig klage over kalkunhalsen længere!) som jeg plejer. Drikkeampullerne træder altså ikke ind i stedet for varieret kost og sund livsstil 😉

c928d276-ddaf-4d1a-9657-c95f9638e472

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, fordi jeg aaaaltid har lidt helt vildt meget af tør hud i ansigtet. På den der måde, hvor man får fiskeskæls-pletter i ansigtet. Pænt og rart er det ikke. Skin Care-ampullerne indeholder tagestes (en plante med frisk grønt løv og med blomster, der kan minde om nelliker) og vitamin C. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende hud. Havtorn – som de smager af -hjælper med at opretholde en sund hud indefra. Man kan gøre meget med makeup, men hvis ‘basen’ ikke er der, kan det altså være svært at skjule tør og dårlig hud, så jeg ser virkelig frem til at se resultatet – om det virkelig virker. Skønhed kommer jo indefra, siger man. Og det kan jeg jo sådan set kun give ‘man’ ret i – hvem end det så er – for jeg kan jo selv se på min egen hud (og krop, generelt) om jeg er inde i en mange-grøntsager-periode eller om jeg bruger meget tid hos den lokale Grill-Kineser 😉

Efter jeg er rundet de 35 – også lidt før dét, begyndte jeg at tænke lidt mere over hvordan jeg lever. Jeg tager jo fx også disse vitaminer, som virkelig har hevet den trætte mor op fra gulvet, og livet mig op igen (de fleste dage 😉 ). Før jeg fik børn slugte jeg en del rødvin, ikke på sådan et misbrugs-plan, men på den festlige måde, hvor det ikke blot hed lille-fredag, men også ofte lille-torsdag og lille-onsdag 😉 Det var gode tider, men med to små unger i Sydhavnshytten, som jeg gerne skal være et godt eksempel overfor – så meget det nu er muligt 😉 – prøver jeg/vi at leve forholdsvis sundt, så de kan få de gode vaner med sig senere hen i livet. Man kan jo gøre sit bedste, i alle fald 😉

Så mit nytårsfortsæt er foruden at rejse mere i år (nu har jeg endelig bestilt de to første af disse ferier), også at leve lidt sundere end sidste år, hvor der gik lidt meget pomfrit i den, og gøre alt hvad jeg kan for at få en bedre og mindre tør hud. Det gør mig nemlig glad, når jeg ikke føler jeg skal skjule den bag alt for meget (klattet) makeup…

Så stay tuned, for om cirka en måned giver jeg en anmeldelse af produktet! 🙂

9026fc58-d3e2-4ca8-bc86-293ec807493a

Del på Facebook

4 kommentarer til “Kan man drikke sig til sundere og fastere hud? – sydhavnsmor.dk”

  1. Spændende med ampullerne …. måske af egen erfaring et naturligt alternativ er : presset økocitronsaft af 1 citron i et glas vand hver morgen på fastende hjerte og lad der gå en lille halv Time før fødeindtag ( jeg går en rask tur m min hund) ; resultat: ansigtshuden strammes op – synligt efter 14 dage og Dine indre organer får et dejligt brusebad . Godt Nytår 💋❤️🎶with love fra Vestkysten

  2. Grethe Wichmand

    Jeg er gået med på den bølge, jeg er startet i dag. Så spændende om der kommer resultater. Min hud er meget tør.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top