May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Varm voksenflyverdragt

Jeg har længe drømt om én, men har ikke fået taget mig sammen til at få en før nu. Siden jeg delte dette indlæg for mere end et år siden, har rigtigt mange af jer læsere henvendt sig til mig, fordi ovenstående flyverdragt blev REVET væk. Det har faktisk været det mest klikkede link på sydhavnsmor.dk til dags dato. Men nu er problemet løst – for som I måske allerede har set på min Instagram har The Dalset, som jeg har forelsket mig hovedkluns i, den FLOTTESTE og varmeste flyverdragter til voksne, der simpelthen er så behagelige at have på, og samtidigt er skide smarte at se på 🙂 – En varm voksenflyverdragt ønsker alle vel sig, ik? 🙂

89c6f3a5-4c25-408d-9f0c-359de0b99758

adf15aa1-ed8b-42cc-ba30-ddd4b4779368

876edb65-3ede-4f4f-96f0-6641e2875f35

I år har de udvidet deres sortiment, sådan at man både kan få deres Basic-model (som jeg har) – dragten er slank i snittet og sidder lidt tættere til overkroppen. Et rimeligt højt taljepunkt, lange ben og en kort overdel. Selvom jeg har en lang overkrop, og bred mås, sidder den faktisk også rigtigt godt på mig 😉

Basic-modellen deler DNA med deres nye Peace-model (også) til kvinder, men har en smule mere plads i jakkedelen og er en tand mere isoleret. Derfor perfekt til én der VIRKELIG er en frossenpind, eller som skal på skiferie.

Sidst, men ikke mindst, har The Dalset også en Unisex-model, som både mænd og kvinder kan bruge. Den er maskulin i udgangspunktet, men med sit regulære, praktiske og uniformslignende snit- tomboy cool når den hænger på en kvinde.

Dragterne findes i forskellige farver i de forskellige modeller, og som I kan se har jeg min i blå, som jeg synes er møg fed!

Derfor, de damer og herrer, er der altså voksenflyverdragter til en hver smag lige her 🙂 Jeg håber min lille servicemeddelelse her, kan hjælpe alle jer der har ledt efter en dejlig, flot og cool flyverdragt, som varmer måsen og mavsen rigtig godt her i de kolde måneder.

Mangler du andet vinterkluns, sko osv. så tag et kig herind, hvor der er kæmpe udsalg på massevis af mærkevarer til både voksne, børn, bolig og interiør <3

6564bd48-b150-45ef-8e06-2e7f9f7fc1a1

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top