May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min uge i billeder #1 – sydhavnsmor.dk

Hej venner!

Jeg vil fremover – således – dele mine seneste billeder fra min Instagram og mit 1,72 cm lange liv med jer en gang ugentligt 🙂

I denne uge…

d120796d-d89f-482a-b882-9af28757fff4

… blev jeg spurgt om jeg ville deltage i samme tv-show, som jeg tidligere har deltaget i, men som jeg også har skrevet om, hvorfor jeg ikke var så begejstret for at informere yderligere om på de sociale medier, her. Skide fjollet, tænker I sikkert, men sådan havde jeg det. Men i denne uge trak jeg lige vejret en ekstra gang.

Programmet hedder Spørg Momster og sendes på DK4 (det er ikke det samme som kanal 4 😉 ), som er en slags Mads og Monopolet med mødre, der diskuterer dilemmaer, og seje Esme Emma Sutco som vært. Jeg sad i sofaen i en time i studiet på Nørrebro sammen med PR-agenten Elisa Lykke, som nogen måske kender fra Go’ Morgen Danmark og doulaen Christina Hedegaard Jørgensen. De var hamrende søde og skide gode til at formulere sig mundtligt, hvilket jeg godt kan have det svært ved nogle gange. Samtidigt var jeg lidt ved at tis i min buks’ da jeg showet blev optaget ud i én køre, så man ikke lige kunne bede om at ens (halvnervøse) svar blev klippet ud. Vil man lige have et lille kig, kan man finde udsendelsen på Momster.dk 🙂

a6c806f0-44ac-462c-a4cb-bb2ef275a10f

… overvejede jeg igen at blive vinterbader. Jeg skrev engang i et indlæg, at I aldrig ville se mig i bare patter – eller bikini. Man har et standpunkt til man tar et nyt 😉 Da jeg var med min søster og far på get away til Ystad Saltsjöbad, skulle jeg da lige stikke måsen i det iskolde hav. Jeg er ingen vinterbader (endnu), som min mor har kunne kalde sig i mange år. But I’m getting there, one day. Er der nogle af jer, der vinterbader?

Pressefoto
Pressefoto

…var jeg sammen med Uma inde og se Flying Superkids i Valbyhallen. Hun havde glædet sig næsten lige så meget som jeg havde, og hun var ikke til at hive med hjem igen. Vi ankom til showet 20 minutter før start, og nåede lige forbi popcornbaren, inden Uma opdagede en masse KÆMPE madrasser, fyldt med hoppeglade børn i en af de store haller. Dér røg vi også ind og så blev hun væk i mellem tusindvis af børn og forældre. Imens kørte jeg popcorn ind i stor stil, og da en stemme fortalte os at det nu var tid til show kom hun hoppende bagfra og tog mig om halsen. Hun havde vist ikke helt forstået – ligesom undertegnede heller ikke havde – at der rent faktisk var en sal mere. Denne var kun til publikum. Nu skulle vi ind og se de seje Superkids. Jeg var seriøst godt underholdt – ligesom resten af salen var. Uma var ikke kontaktbar de næste par timer – kun i pausen hvor vi hoppede løs igen. De flyvende superbørn øver kun et par gange om ugen i få timer, og de seriøst seje. Jeg forstår virkelig godt den store succes Flying Superkids har fået – og vi skal helt sikkert tilbage igen næste år og se dem glitre og kaste sig rundt i luften, for det er fandme imponerende at så små mennesker kan bevæge sig rundt på den måde. Måske jeg også starter til gymnastik nu 😉

c19cf4a5-f185-4183-9752-077d7fafcdee

…delte jeg dette billede på min Instagram i onsdags, lige efter at have produceret 30 styks, sprøde veganske forårsruller, og jeg tror at det blev et af mine mest likede billeder til dags dato. Opskriften kan findes her🙂

6bedb50e-868c-447e-9f9e-75cce36b7501

…fejrede vi nytår hos nogle gode venner i et haveforeningshus her i Sydhavnen. Vi var i alt 18. 9 voksne og 9 børn. Jeg var sikker på at jeg ville gå kold før tolv , men jeg klarede den til over midnat, og trillede først hjem til Sydhavnshytten kl. 3.30.

Jeg lavede btw desserten, som blev indtaget 1.30. Den skulle nemlig liiiige tø’s op først :/ Jeg havde proppet skyr i islagkagen, men har efterfulgt eksperimenteret og fundet ud af den er bedre med piskefløde og et skvæt vodka 😉 Opskriften is coming up – den er selvfølgelig sukkerfri, og indeholder heller ikke gluten, til de nysgerrige 😉

06de852c-d304-4dd6-9889-25e04dd4fac7

… er jeg lissom’ 25 % af mine følgere på Instagram også gået på kur. Jeg synes egentlig det er skide åndssvagt det der med “nyt år, nyt liv”. For vi ved jo alle sammen godt, at vi falder lige i frituregryderne igen, meget snart. Jeg har dog valgt ikke at gå på en sådan ‘rætti kur”, men i stedet spiser jeg efter noget der hedder Sense-principperne, hvor alt faktisk er tilladt. Selvfølgelig i mængder. Ingen taber sig jo ved at æde 8 flødeboller og en croissant dagligt. Med mindre det er det eneste man spiser 😉 Jeg vil prøve at dele lidt billeder af min (normale!) mad, der faktisk klemmes ned i store portioner, på Instagram. Jeg er aldrig (slik)sulten. Dét i parentesen er løgn! Men det er virkelig nemt at holde, fordi man ikke skal veje mad og fordi man sagtens kan gå ud og spise 🙂

b40ec3fa-418c-47a1-ab1d-c1d108934d56

… snupper jeg lige – i forlængelse af mine skide sunde nytårsfortsæt, som bl.a. også indebærer at jeg vil rejse mere i år – en udrensningskur. Det er et kosttilskud jeg skal tage i 5 dage, som hedder Multidophilus Cleanse og er hurtig og praktisk og indeholder en kombination af 12 mælkesyrebakteriestammer samt urter og fibre. Mælkesyrebakterierne er med til at afbalancere samt vedligeholde en sund tarmflora. Jeg aner ikke om det virker, eller hvilke resultater det giver mig, men jeg gir det et skud, og skal nok update i næste uges Min uge i billeder #2 hvis det er noget at tale højt om 🙂

37a21cf7-319f-4142-98f9-d0f4b944b0a6

… har Uma været på to-døgns ferie hos mormor og morfar på Sluseholmen. De har storhygget med biffen – de så Jeg er William, som jeg egentlig godt selv gad at se, har været på shopping og købt nyt tøj til den ellers kræsne lille dame, øvet bogstaver og tal, så hun blir’ klar til skolen i maj, og alt det der man som forælder ikke har tid til i hverdagen. Næste uge er det Sofus tur til en mini-ferie ved vandet, og han glæder sig. Fik jeg forresten sagt, at det er SÅ nemt at have ét barn? Holy Crap, det er jo næsten som at være alene 😉

44b8692a-4a3b-4f46-bfff-f78688050d23

… har jeg skrevet et indlæg om de kosttilskud og vitaminer der seriøst har reddet min røv, som jeg har taget de sidste 3 måneder. Det er altså ikke de samme som jeg napper i 5 dage, som jeg har skrevet om længere oppe.  Jeg har jo været til lægen mange gange fordi jeg var så træt og bekymret for om jeg var alvorligt syg. Læs indlægget her, hvis du lyster, eller selv føler dig smadret og godt kunne trænge til lidt (naturlig) hjælp, ligesom mig 🙂

a9bf69ab-e7c6-4ff5-aae9-5db24968f3ac

… har jeg bestilt 3 rejser. Næsten. I mit hoved, i hvert fald. Jag gav nemlig Martin en rejse i julegave til Amsterdam, hvor nogle gode venner bor. Vi skal afsted i april – uden børn 😉 Desuden har jeg længe snakket med en veninde om at tage til Budapest, for der har ingen af os været, og det siges det er “mini Paris”, bare billigere og fyldt med lækre spas, og dét kan jeg fannema godt li’ tanken om! Så engang i foråret/forsommeren smutter Nanna og jeg afsted og bader og æder som dronninger i lidt varme og med medbragte (store, tomme!) kufferter. Vi har nemlig tidligere været på ferie sammen, før vi fik børn, til Marrakech, hvor jeg på 5 dage brugte 10.000 kroner KUN på shopping. Og det var jo ikke fordi det var svimlende dyrt. Jeg gik bare (lidt for meget) amok! Sidst men ikke mindst snakker vi (nok mest mig) herhjemme om sommerferien, og jeg overvejer kraftigt Kroatien, selvom jeg føler at jeg er lidt utro mod mit favoritland, Grækenland, hvor jeg har været et utal af gange. Hvis du ikke ved hvor du skal tage hen til sommer, så ved jeg det: HER! Selv tak!

Ps. Ringen på ringfingeren er specialdesignet af Michelle, der står bag Ushie.dk. Hun laver unikke smykker til virkelig gode priser! Bare et lille tip 🙂 
a944df3e-5b59-4f8b-bc6f-68887015505a

… har jeg ikke været julemand. Men det var jeg i forrige uge. Vi holdt jul – udenom den 24., som vi holdt i Skælskør med Martins familie – med mine forældre, søster og svoger, på Sluseholmen hos mine forældre. Og da klokken nærmede sig spisetid slog det os, at julemanden ikke havde været forbi. Jeg synes måske at der var andre der egnede sig bedre som nisseklædt mand end jeg, men ingen rak lappen i vejret da der blev spurgt hvem der ville lege tyk mand i år, så jeg måtte igen – ligesom sidste år – agere med mit bedste skuespil. Og den røg rent hjem hos de små. Selvom man snart er seks, og er mor-syg (sommetider), kan man alligevel godt blive en kende i tvivl om det egentlig er den rigtige julemand der er på besøg. Også selvom ens mor “lige er ude at skide”, al den tid, han er på besøg 😉

 

Del på Facebook

3 kommentarer til “Min uge i billeder #1 – sydhavnsmor.dk”

    1. Det er bare en dåse tun i vand, drænet og blandet med kapers, majs (sådan en lille øko-én med 140 g i), salt, peber og lidt citronsaft, Mayo (2 spsk) og lidt fraiche 8 % (2 spsk) 😀😍 spiser det med en peberfrugt eller nogle gulerøjsere ✌🏽😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top