May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sukkerfri brændte mandler på 5 minutter

Ingen jul uden brændte mandler! Men er det nemt at lave selv – og kan man lave de LÆKRESTE sukkerfri brændte mandler på 5 minutter, uden at de smager mærkeligt. Endda skide nemt!

1549a7fa-193e-4259-b1df-10b27ae0ed41

Her blev jeg virkelig inspireret af Nanna Pretzmann, for hun har for nyligt delt 3 slags brændte mandler i mikroen. Og jeg er stensikker på at de smager himmelsk, men det gør disse altså viiiirkelig også, hvor jeg blot har skiftet sukkeret ud med Sukrin Gold og vanillesukkeret ud med vanillepulver – og det hitter altså også i dén grad, kan jeg fortælle jer!

Her får I opskriften på sukkerfri brændte mandler på 5 minutter

200 gram mandler

1 tsk kanel

1/2 tsk vanillepulver

4 spsk Sukrin Gold

3 spsk vand

a9848bbc-6954-43f5-9697-b220bb49ed6e

Sådan gør du: 

Mix alle ingredienser i et lille ovnfast fad med høj kant (!) og stil det i mikroovnen.

Giv den max gas I mikroovnen I 2 minutter.

Tag fadet ud, rør rundt og stil bage i mikroovnen og giv den fuld skrue 2 minutter mere.

Tag fadet ud, og fordel den glohede masse ud på et stykke bagepapir, og lad det køle helt af. Herefter kan du kværne løs!

Tip: De er altså også viiiiirkelig lækre at smide oveni yoghurten om morgenen evt. sammen med nogle opskårne æbler og et par blødkogte æg til. Gooood jul <3

Del på Facebook

7 kommentarer til “Sukkerfri brændte mandler på 5 minutter”

  1. åhhh det må prøves i morgen som en sidegeschæft til julebagningen! Men et enkelt spørgsmål; Hvordan med rengøringen, er det lige så slemt som med almindelig sukkermasse, det har nemlig afholdt mig fra at prøve indtil nu.

    1. Det kan de helt sikkert men har ikke selv prøvet det 🙂 men prøv på panden det er der en anden der har prøvet som siger de bliver super gode 🙂

  2. 🙂 smagen er god nok – men brug endelig ikke en plastik skål (egnet til Micro) for den smelter 🙁

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top