3. advent: Vind en time zoneterapi (værdi 500 kr) – Sydhavnsmor.dk

Sponsoreret præmie
Sponsoreret præmie

Så er jeg tilbage med min adventskalender, hvor du igen i denne uge kan vinde en fantastisk præmie. I dag – frem til 3. søndag i advent, kan du nemlig deltage i konkurrencen om en time zoneterapi hos RAB zoneterapeut Klara Svenstrup Pikhartova, i Sydhavnen.

HVAD ER ZONETERAPI?

Zoneterapi er en af de mest anerkendte alternative behandlingsformer i Danmark. Det er en  behandlingsform, hvor man ved hjælp af specielle trykkombinationer på fødderne kan påvirke væv og organer overalt i kroppen. Man arbejder ud fra en spejlbilledeteori, hvor enhver ubalance i kroppens organer eller vævsområder vil afspejle sig i et bestemt “zoneområde” på fødderne. Ømhed i disse zoner betyder, at et eller flere af organerne er dårligt fungerende. Ved at stimulere og lægge tryk på de forskellige “zoneområder” kan man genoprette kroppens balance. Zoneterapi nedsætter spændinger og stimulerer samtidig blodomløbet, der giver energi og bringer ny livskraft til hele ens organisme.

 

HVAD KAN BEHANDLES:

BØRNESYGDOMME

FORDØJELSE

IMMUNFORSVAR

KREDSLØB

LUFTVEJSSYGDOMME

NERVØSE LIDELSER

NEUROLOGISKE LIDELSER

KVINDELIGE PROBLEMATIKKER

MANDLIGE PROBLEMATIKKER

SEKSUELLE PROBLEMATIKKER

SMERTER I MUSKLER OG LED mm.

VIND 1 TIME ZONETERAPI (VÆRDI 500 KR)

I samarbejde med RAB Zoneterapeut Klara Svenstrup Pikhartova, udlodder jeg 1 time zoneterapi til en værdi af 500 kroner, som både børn og voksne kan gøre brug af. Læs meget mere her.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive i en kommentar herunder, eller i opslaget på Sydhavnsmor.dks Facebook HER, hvem der skal få glæde af præmien, hvis det er dig der løber afsted som vinder 🙂 

Kommentarer (23)

 • Jeg ville give gaven til mig selv, da jeg er i første trimester og det virkelig kan mærkes 😉 (hello kvalme og træthed!)

 • Pernille Damgaard

  Min svigermor skal få glæde af denne præmie, hvis jeg vinder. Det er LIGE noget for hende!

 • Hvis jeg vandt, så ville jeg forære min skønne mor præmien. Jeg kunne ikke forestille mig en person der trænger mere, og samtidig har fortjent det så meget som hende!

 • Hej 😊 jeg ville gerne forære mig selv sådan en fin gave hvis jeg er den heldige 😊 god søndag 😊

 • Min krop er lidt i underskud efter nogle hårde måneder, så jeg ville glæde mig selv med behandlingen 😉
  God søndag!

 • Skønneste præmie, jeg er vild med at få zoneterapi, og vil meget gerne selv have glæde af præmien;-)

 • Åh det skulle være mig selv der skulle have fornøjelsen 😛 Jeg har aldrig prøvet zoneterapi, medhør meget godt om det 😍🙏

 • Ahh nu må det må altså være tid til selvforkælelse, lyder så skønt med en times zoneterapi 😉

 • Din skulle min mor. Hun har kæmpet, været på overarbejde og altid været der for mig i en rigtig hård tid, samtidig med hun selv kæmper med noget. Hun har fortjent lidt selvpleje og ro på, det ville glæde mig at give hende muligheden for det 🙂

 • Jeg ville forkæle min kæreste som nærmest har været syg den sidste måned med halsbetændelse og maveinfluenza. To børn i vuggestue og børnehave hiver en del smitte med hjem for tiden 😂.

 • Stine Frederiksen

  Lækker gaw!♡Har endnu ikke prøvet zoneterapi..Jeg vil helt klart forkæle mig selv!🙋‍♀️🙆‍♀️🙅‍♀️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *