May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting om mig (jeg ikke er synderligt stolt af) – sydhavnsmor.dk

9d82c419-0942-4d10-8277-4b9f32167bf4

2. Jeg skifter mening som vinden blæser. Mange mener det må være mit stjernetegn, Vægten: “Nu skal vi ikke spise kød i en måned”. Næste dag ligger der en lammesteg på min tallerken. Til morgenmad.

3. Jeg har ikke købt nye undertjavsere i næsten 10 år. Jeg har dog vasket dem 😉

4. Er ret slap til IT. Føler mig som en på ottetusinde år, når jeg fx skal redigere i opsætningen på min blog.

5. Tør ikke køre bil (alene), selvom jeg har haft kørekort i 3 år. Dumt. Bare dumt.

6. Sover med dynen foldet HELT rundt fødderne. Tror stadig (lidt) på spøgelser.

7. Er alt for afhængig af min mobiltelefon. Synes generelt det er et kæmpe problem at man ikke kan være sammen med andre mennesker uden at man snakker til en dør. Føler tit jeg sidder og taler til mig selv, når jeg fortæller et eller andet til venner eller familie. Martin siger det samme om mig. Og ungerne kan godt finde på at sige “læg så den tlf ned mor!!!”. Det er jo både dumt og pinligt!

8. Har engang pyntet lidt til en jobsamtale (på den der mande-agtige måde) da jeg var spæd 20’erne og synes det var et sejt sted. Fik jobbet – en stor international arbejdsplads – som en slags økonomidirektør (var knapt færdig med HF – og havde fået 05 i matematik) hvor jeg skulle tale fransk med kunderne. Jeg dumpede også fransk på HF.

9. Har lovet ungerne at vi skal i svømmeren i morgen. Havde bare glemt jeg har taget seks kg på på halvanden måned  og indser det bliver Eva-badning fra min side, da jeg ikke kan passe mit badetøj.

10. Har lovet Martin at støvsuge og alt det andet kedelige I ved, hver dag de sidste 10 dage… bliver ved med at undskylde mig selv med at vi jo gør brug af en sådan her luksus. Jeg har godt nok selvrens i min nye ovn. Men sgu ikke i mit lokum. Unfortunately.

Del på Facebook

5 kommentarer til “10 ting om mig (jeg ikke er synderligt stolt af) – sydhavnsmor.dk”

  1. Ha ha ha ha jeg brækker mig af grin. Jeg kender selv godt 2’eren, 6,7,8 og 10’eren… ALT for godt!

  2. Haha! Så sjovt at læse – og hvad er det med det der og den bil! Jeg har ikke kørt alene i over 10 år!! Jeg drømmer stadig om lige at tage bilen men tør bare ikke! Så dumt!

    1. Ha! Ja, jeg kender virkelig mange (kvinder) der ikke får brugt deres kørekort, selvom de har et – OG har bil. Hmm… jeg føler mig slet ikke sikker i trafikken heller. Jeg tror jeg skal dø hver gang jeg kører. Basically. Men nu VIL jeg lære det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top