May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

LUKSUS VS. LEVERPOSTEJ – sydhavnsmor.dk

Reklame for KöD x DIGNITY
Reklame for KöD x DIGNITY

“Jeg vil også være blogger, for så kan jeg få alt gratis”. Den sætning hører jeg rigtig ofte, når jeg møder folk, som spørger til mit virke som skribent på eget domæne, sydhavnsmor.dk. Og jeg kan virkelig godt forstå, at folk tænker “Hold nu kæft, hun er da lidt for meget med alle de ting hun render rundt og får gratis, blot fordi hun gider fritte ud af sit gennemsnitlige mor-liv i Sydhavnen”. Men altså så glamourøst og ‘begavet’ er mit liv altså ikke. Jeg får da invitationer til bif-ture og events engang i mellem, men langt de fleste dage lever jeg et ægte leverpostejsliv, med unger der hænger mig om halsen (og selvom de nogen gange kvæler mig – bogstaveligt talt, så ér jeg da svine heldig 😉 ), spaghetti kødsovs og  en flader foran skærmen indtil jeg går omkuld kl. 22-23.

Men når det er sagt, er der undtagelser og én af dem var i sidste uge, da jeg som den heldigper jeg nu engang er, at være en del af Bloggers Delight, var inviteret til netværksmiddag med resten af BD’s premium bloggere i de FINESTE lokaler i Fiolstræde. Her ligger KOSMOPOL – en meget meget flot festsal med original stuk og mondæne søjler og lysekroner, som alle kan leje til deres særlige fest eller arrangement. Jeg kender faktisk lokalet ret godt, da min mor har arbejdet lige ovenpå i flere år, og jeg derfor selv har været der flere gange, og bl.a. spottet møg pæne Kronprinsesse Mary derinde 😉 Hun gik forresten lige ind i mig i fredags, da jeg besøgte Bog Forum. Hun er seriøst en af de pæneste mennesker jeg kender. Altså sådan “kender kender”, I ved. Hun aner jo slet ikke at jeg eksisterer. Gad ellers ret godt at være hendes veninde 😉

Nå, men i hvert fald var vi ca. 100 bloggere der var inviteret til det flååååtte event, hvor vi fik serveret en virkelig pæn tre-retters menu fra KöD, som bl.a ligger på Vesterbrogade. Jeg har været der før, og her får man toplækker mad, der er til at betale for de fleste. Lige nu – her i november er KöDs fokus rettet mod at støtte op om DIGNITY og organisationens kamp imod brugen af tortur og deres indsats til at hjælpe torturoverlevere og deres familier til et bedre liv. Igennem flere forskellige tiltag gør de tre KöD-restauranter alt for at indsamle en masse penge ind til det gode formål. Og jeg vil selvfølgelig gerne sprede ordet videre, for den gode sag. Ved at donere en personlig valgfri donation på deres hjemmeside HER, kan I sørme så vinde 10.000 (!!!) kroner til deres restaurant. Og for 10.000 kroner kan man edderdulme få meget mad på KöD – også kødfrit, hvis man er til den slags 😉 – så vil man gerne ud at spise med sin kæreste helt vildt mange gange, eller har man snart fødselsdag eller bare er en festabe som jeg, så kan man lige smide en donation ind her, og deltage i den seje konkurrencen i en god sags tjeneste <3

Foto: Daniel Ishøj/ &ARTICLE
Foto: Daniel Ishøj/ &ARTICLE

Meeeen er I lige i nærheden af en af KöD-restauranterne (se hvor her) i Kjøwen eller Smilets By, kan I også lige bælle en lækker DIGNITY Cocktail og støtte, for KöD donerer både vareforbrug samt drinkens fulde pris direkte til DIGNITY på samtlige DIGNITY Cocktails, der bestilles i november. Såååehhh… hvem skal I byen med mig??????? 🙂 Jer der følger med på Instagram, ved at jeg er blevet en rætti’ festabe igen her midt i mine 30’ere 😉

Foto: Daniel Ishøj/&ARTICLE
Foto: Daniel Ishøj/&ARTICLE

For lige at vende tilbage til Bloggers Delight-festen sidste onsdag, så skal I da også lige høre hvilke seje bloggere jeg sad ved bord med, ing? 😉 Den gode, søde Miriamsblok var min bordherre, og rundt det runde bord sad flere dejlige damer; Regitze fra BD-kontoret, Mig og min tinderbaby, Voxtrup, Meyermor og Lillemor. Kæft et team. Vi havde det vildt sjovt med stærke og pæne drinks fra Onlycph, bankospil – hvor jeg sgu vandt hele to styks pæne øreringe fra Jane Kønig (følte mig som aftenenes heldigste laban!), og live musik i mine ører, som top seje Josefine Moody fra Universal stod for. Kender I hende? Hun blir’ altså stor!

e56d542f-c6ad-4b28-8f41-8de9ea125271

Det er jo altid dejligt at komme ud og lufte dellerne lidt, leve lidt glamourøst og føøøle den, I ved 😉 – Men helt ærligt, så lad os lige nyde hverdagen lidt mere, gøre det bedste ud af den og gøre de sure pligter til en leg. Vi er de eneste der kan gøre den god og sjov. Så det har jeg tænkt mig at gøre, bl.a. ved fx at spise endnu flere chokolademadder og skrue ned for forventningerne om at der skal smækkes mindst 200 g grøntsager til hver mand på bordet til aftensmad. For jeg elsker jo chokolade. Og marcipan. Og komfritter – som Sofus kalder ‘kartoflerne’ vi gerne spiser en gang om ugen, eller nogd’ 🙂

I spørg – og jeg svarer: cardigan’en fra det øverste billede er fra Molberg i SHOP. Og jeg tjener ikke en skid på at du køber den via mit link, eller på at skrive dette indlæg, men derfor kan man jo godt have god smag og sprede et godt budskab 😉 

 

 

 

Del på Facebook

1 kommentar til “LUKSUS VS. LEVERPOSTEJ – sydhavnsmor.dk”

  1. Mette Louise Rasmussen

    Haha jeg elsker også både pomfritter og chokolademadder til aftensmad. OG så vil jeg selvfølgelig vildt gerne vinde 10.000 kroner til Köd – vild præmie, for at donere lidt penge til et godt formål. Tak for du deler.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top