May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Ugens fund: Oppustelig enhjørning kælk – sydhavnsmor.dk

Indeholder reklamelink i form af et affiliatelink
Indeholder reklamelink i form af et affiliatelink

kaelk1

Jeg har sgu da aldrig hørt om en oppustelig kælk før. Har I? Men det er edderrådme smart. Der er (heldigvis) ikke sne endnu, men mon ikke det kommer? Og når… så ser I mig suse ned af de knitrende bakker på denne enhjørning snow tuber – for den er 1,5 meter lang og dermed både anvendelig til børn og voksne (mig!!!). Materialet skulle være ret robust, så den ikke går nemt i stykker, og der er to håndtag at holde fast i.

Den oppustelige kælk skulle efter sigende være mere bekvemt at køre på end en almindelig kælk, og så er den nem at opbevare i årets snefattige måneder!

Skal vi suse om kap?

Du kan købe den oppustelige enhjørning-kælk HER. 

PS: Husk hjelmen 😉 

Btw. hvis du lige mangler lidt inspi til hvilke serier du skal sluge på sofaen i aften, så hop lige herind og tjek mine herregode anbefalinger ud 😉

Del på Facebook

2 kommentarer til “Ugens fund: Oppustelig enhjørning kælk – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top