May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Popcorncookies med karamel og chokolade

Annonce for OK Snacks
Annonce for OK Snacks – Popcorncookies med karamel og chokolade 

f105554c-969f-48d9-b718-2293ef022ff7

Jeg har altid været til POP – både den man danser til og dem man spiser. Da jeg flyttede sådan rigtigt hjemmefra fik jeg en mikrobølgeovn. Den brugte jeg virkelig meget, til både hurtigretter og en af mine ynglingssnacks: popcorn. Da jeg blev mor røg der også modermælkserstatning ind i den. Jeg har en veninde der hedder Marianne, som jeg ikke har set lidt tid. Popcorn-Marianne. Hun spiser altid popcorn, og nu har jeg lige udviklet en ny opskrift på cookies der indeholder OK Snacks nye variant Popcorn Caramel & Salty, og har tænkt mig at invitere hende over 😉 OK Snacks har i alt lanceret fem nye smagsvarianter – foruden caramel & salty også med lakrids, sweet chili, jalapeños, cheese & onion og sweet & salty. Jeg har selvfølgelig guffet en pose af hver, og mine egne favoritter er de spicy af slagsen, men jeg synes karamel og lakrids er gode i kage-sammenhæng. De kan alle købes i de fleste SPAR, MENY og MIN KØBMAND-butikker landet over. Så er du også til poppere – så giv dem da lige en chance, for jeg tror du vil synes om dem 🙂

I fredags stor-hyggede vi alle i stuen, som var helt proppet med de nye popcorn. Ungerne var særligt glade for karamel og chili-udgaven og Martin slugte en hel pose jalapeños-popcorn på under 5 minutter. Imens jeg bagte popcorncookies med karamel og chokolade, fik jeg da også lige kværnet en halv pose. Da jeg først smagte dem skulle jeg lige vænne mig til smagen, da jeg ikke før har smagt popcorn med smag. Men det er jo suuuuper populært i USA og har mange venner der har købt smagsvarianter med hjem, når de har været i Amerika. Det behøves ikke længere 🙂 Herunder kan du se hvad jeg puttede i mine møg-lækre og crispy popcorncookies:

356824e4-0c90-475d-aed9-bcc51d174fdb

Det skal du bruge til 8 cookies: 

50 g. mandelmel

2 store spsk peanutbutter

2 spsk Sukrin Gold/Fiber Sirup (sidstnævnte flydende og gør cookien endnu mere sprød)

20 g. Popcorn Caramel & Salty fra OK Snacks 

20 g. mørk (sukkerfri) chokolade

*Efter anbefaling af læsere, put et lille æg i også – så bliver den mere lækker.

Sådan gør du: 

Tænd ovnen på 200 C.

Hak chokoladen groft. Bland alle ingredienserne sammen med en ske. Form 8 cookies med hænderne og smæk dem ind midt i ovnen på en bagerist beklædt med bagepapir.

Bag ca. 10 min. til de er gyldne på toppen.

Lad dem køle – de knaser bedre når de er kolde 🙂

img_6601

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top