May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 ting jeg skal i efterårsferien – sydhavnsmor.dk

img_3771

Vi har egentlig ikke rigtig ferie, men vi holder ungerne hjemme nogle dage alligevel, da Sofus har fødselsdag i dag – og jeg kan tillade mig den luksus, at holde dem fri fra børnehaven engang i mellem i mit job 🙂 Fik I læst indlægget tidligere om hvordan jeg blev selvstændig – vejen dertil? Ellers kan I gøre det lige her, hvis nogen da gider 🙂 Herunder deler jeg nogle tips til hvad man kan lave – både jer med og uden børn, i denne uge/måned. Jeg skal selv det hele, og kunne sagtens nævne en masse andre spændende arrangementer der sker i efterårsferien, for er du tosset der er gang i byen! Hvad skal du? 🙂

SØSLAG I HAVNEN!

Tag med i havnen, og oplev det store historiske søslag på vandet foran Den Sorte Diamant, når Kulturhavn365 og Tøjhusmuseet sætter havnen på den anden ende den 19. og 20. oktober i efterårsferien. Se mere her. Jeg skal stensikkert forbi med ungerne, for hvornår f….. får man lov til at opleve et ægte søslag? Det er gratis!

ZANGENBERG + ZEPPELIN 

Mit gamle job, Zeppelin har siden start september spillet den anmelderroste genopsætning “Under Haadys Skjold” – og jeg HAR set den, og den er sattema go’. I kan stadig nå at se den, for den spiller t.o.m. d. 27. oktober. ´Se mere her. I dag, mandag, fejrede vi starten af Sofus fødselsdag på et af de børneteatre i København der desværre er truet med lukning, da de ikke længere støttes offentligt. Lige nu eksisterer Zangenberg Teater, som har eksisteret i mange år, kun fordi privatpersoner støtter det kendte lille børneteater. Vi var forbi for at se “Hokus Pokus”, hvor jeg seriøst måbede over hvor mange seje tricks Abdullah Hansen havde i ærmet. Smut forbi med jeres små børn (fra 4 år – eller 3, hvis de er modige 😉 ) og se flyvende- og armløse piger, og masser af trylletrics indtil d. 29. oktober. Se mere herog vær med til at redde det fine, fine teater ved at klikke her.

BESØGE ET SPØGELSESHUS

I Tivoli til Halloween – spøgelseshus… Den er svær at komme udenom og er blevet en gedigen klassiker.  Mere end 20.000 græskar er sat op i haven, og spindelvæv og skeletter er med til at skabe den helt rette stemning. Hvis I tør kan I også besøge det hjemsøgte børnehjem, hvor en række skuespillere sørger for uhyggen. Jeg har årskort, og kommer derfor gratis ind, men ellers koster indgangen 110 kroner, og børn under 8 år er gratis. Læs mere om Halloween i Tivoli her. 

TÅRNET PÅ CHRISTIANSBORG SLOT

Hele året, men også i efterårsferien kan du komme op i tårnet på Christiansborg slot. Her er der en hamrende god udsigt over hele byen, og det er både sjovt for børn og voksne at opleve Københavns fra tops. Man kan sgu se helt til Sydhavnen – og dét er en yderst pæn udsigt 😉 Det er gratis. Læs mere her. 

EFTER BRYLLUPPET 

Jeg var solgt til filmen, hvor Mads Mikkelsen og Sidse Babett Knudsen havde hovedrollerne, og som Susanne Bier stod bag. Nu bliver Efter Brylluppet opført på Betty Nansen – min gamle nabo (jeg boede på Frederiksberg Berg Allé i 2003), hvor Erann DD, Cecilie Stenspil, Kasper Leisner, Barbara Moleko, Andy Roda, Anna Stokholm, Hanne Uldal, Lea Thiim Harder og Al Agami medvirker.

Mads Langer, Tim Christensen, Peter Sommer, Sys Bjerre (min gamle nabo i Kattesundet, som jeg har interviewet her), Peter A.G., Erann DD og Anne Linnet har lavet musikken. Jeg GLÆDER MIG! 🙂

 

 

 

Del på Facebook

4 kommentarer til “5 ting jeg skal i efterårsferien – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top