May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 sundere hverdagskager til børn og voksne

Sponsoreret af Paw Sko
Sponsoreret af Paw Sko – 5 sundere hverdagskager til børn og voksne 

d3bd5e6d-a694-4af8-927d-096ae96f6ce2

I forrige uge skrev jeg et længere indlæg om vigtigheden af godt fodtøj til både børn og voksne. Jeg er vokset op i et kollektiv med en fysioterapeut, og jeg husker tydeligt, hvor meget hun lagde vægt på kollektivets – og særligt børnenes fodtøj, for at opretholde den sunde og stærke krop. I indlægget her, kunne man også vinde et gavekort på 1000 kroner til Paw Sko, som ligger over hele landet. De gør en dyd ud af god personlig service – de sælger, som et meget bevidst valg, ikke sko online, da de ønsker den personlige kontakt, og at folk får de rigtige sko til netop deres fod. Vinderen af konkurrencen er trukket – Kæmpe tillykke

Tina KH som skrev:

“Hyggeligt du og børnene fik nye sko:-)
Paw sko har til hele familien, så det er nemmere at handle der.
Jeg vil så gerne benytte Paw sko i Holbæk og blev jeg den heldige skulle gavekortet bruges til et par flotte Ecco støvler til min datter, der er både komfort og kvalitet og efter kræft og ødelagte knogler især i benene, så skal hun kunne stågodt og sikkert fast.
Ønsker du og familien en dejlig sensommer og helst med lidt varme og sol:-)”

 – du kan shoppe for en tudse i den butik der ligger dig nærmest i landet <3

f2368ea6-d5c2-42c7-be4d-b8247043f126

Vi har været vildt glade for at være faste kunder hos Paw Sko (på Fisketorvet), og mine unger elsker at løbe rundt i både deres kondisko, og støvler. Ligesom jeg trisser rundt i mine nye vinterstøvler indenfor, fordi de er så hamrende bløde at have på, indtil de skal i brug udendørs, når kulden rigtig slår til.

Mange af jer ved at jeg ofte bager sundere bagværk. Jeg undgår altid sukker i min bagning – fordi jeg nok skal score rigtige mængder af netop det andre steder. Jeg er ikke hellig. Og mit bagværk er også glutenfrit – uden mel. Jeg deler herunder fem opskrifter på noget sundere bagværk, som man dagligt kan spise med god samvittighed, uanset om man er en aktiv lille baryl, eller den mere stillesiddende trætte mor-type (som mig 😉 ).

fe337ea3-3fad-4b7a-9170-44effee29f22

5 sundere hverdagskager til børn og voksne

Bananmuffins af TO ingredienser (50 kcal stykket)

Sund chokoladekage på TO minutter 

Vegansk brownie af TRE ingredienser 

Måske verdens sundeste og slankende (øk0)muffins 

Slankegulerodskage – et helt måltid

Del på Facebook

4 kommentarer til “5 sundere hverdagskager til børn og voksne”

 1. Ej tusinde tak, hvor blev jeg lige glad, da jeg så mit navn:-)
  Jeg sender dig en mail og takker.
  Min datter kan gå en god kold tid i møde med nye støvler:-)
  Tak og en skøn weekend til du og dine kære:-)

 2. God eftermiddag May,
  Tusinde tak, jeg blev helt overrasket:-)
  Fik også lige en mail fra dig.
  Bare så dejligt og en meget glædelig nyhed.
  Tak og vil ønske du og din familie en skøn solrig og varm sensommer weekend:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top