May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nem low-carb pasta ret (glutenfri) – Sydhavnsmor.dk

Sluuuurp! Jeg lavede den anden dag – igen, en virkelig nem og lækker aftensmad, Italiano-style!

142e7c62-0af5-4f27-834f-afde1d424f6f

Jeg er ret vild med soya-pasta, og det er min familie heldigvis også, så det kværner vi ofte. Det tar’ nul tid at koge, har en konsistens som almindelig pasta (synes jeg!), og smager godt. Særligt sammen med følgende ingredienser…

Det skal du bruge til Pasta della Sydhavnsmor (4 personer- 2 voksne og 2 børn):

1 pose soyabønner (kan efterhånden købes i alle supermarkeder)
300 g. laks
En klat smør
1 frisk bøtte rød pesto (jeg køber gerne Nettos Løgismose eller den fra Føtex)
500 g cherrytomater
Frisk basilikum
Lidt groft salt
Tørret oregano
Lidt olie til tomaterne

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 150 C, vask tomaterne og smid på et stykke bagepapir, sprøjt lidt olie på og krydder med oregano og salt.
I ovnen med dem i 1 time.

Laksen putter du i et stykke staniol, lægger lidt smør ved, salt og evt lidt frisk citronsaft. Smid ind til tomaterne efter 25 min.

Kog pastaen i 6-8 min. Si vandet fra og vend pestoen – som du laver af hundrede ingredienser… Nå nej! Du har jo købt den færdiglavet – fedt ik? 😉 – i pastaen.

Fordel pastaen på tallerkenerne, læg små laksestykker ovenpå og fordel de bagte tomater ud over. Smid lidt basilikum på toppen og drys lidt salt ovenpå. Bæl et glas hvidvin til. Eller en hel flaske.

En helt pastastisk ret 😉

b3ba647c-d9cc-4574-91f9-8a80b984c3c6

 

Find mange flere glutenfri opskrifter HER 🙂

Del på facebook
Del på Facebook

1 kommentar til “Nem low-carb pasta ret (glutenfri) – Sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 37 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, guider til DIY’s og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen